Organizația HORA susține actuala...

18/09/2019

Ministerul Finantelor a agreat p...

07/08/2019

Specialiștii din industria HoReC...

17/04/2019

​HARTA INTERACTIVĂ a turismului...

13/04/2019

Specialiștii din industria HoReC...

02/04/2019

Hochland relansează gama de spec...

26/03/2019

1/5
Please reload

Dragoş Petrescu, operatorul Carul cu Bere, preia in operare restaurantul Pescărus, cu o istorie de peste 70 de ani, şi îşi face loc pe malul lacului Herăstrău

23/02/2015

Dragoş Petrescu, cel mai important antreprenor din industria locală a restaurantelor, care controlează grupul City Grill, a achiziţionat restaurantul Pescăruş, de pe malul lacului Herăstrău. El îşi face astfel loc în zona de nord a Bucureştiului unde mai sunt prezente circa 20 de restaurante ce se adresează în principal clienţilor cu venituri mari. Restaurantul Pescăruş se adresează clienţilor cu venituri peste medie, însă nu este concurent direct al localurilor de lux din zonă.

“Restaurantul Pescarus va fi operat sub brand propriu. Vom pastra acest nume care este in sine un brand puternic, cu o rezonanta extraordinara pentru bucuresteni”, a declarat Daniel Mischie, COO al grupului City Grill, pentru Atelier Horeca.

 

Potrivit site-ului prorpriu localul construit în 1938 are 840 de locuri, din care 340 în restaurant şi 500 în grădina de vară. Acesta este un nou restaurant cu istorie în portofoliul grupului, după  Caru’ cu Bere (în administrare) şi cele două berării Hanu’ Berarilor. Grupul mai deţine şi restaurantele City Grill, cafenelele City Cafe şi localurile Tratoria Buongiorno, în total 16 unităţi.

 

sursa

susa foto

Please reload

Parteneri