Organizația HORA susține actuala...

18/09/2019

Ministerul Finantelor a agreat p...

07/08/2019

Specialiștii din industria HoReC...

17/04/2019

​HARTA INTERACTIVĂ a turismului...

13/04/2019

Specialiștii din industria HoReC...

02/04/2019

Hochland relansează gama de spec...

26/03/2019

1/5
Please reload

Fara televizoare, evenimente festive si muzica in Centrul Vechi al Capitalei

23/04/2015

Primarul Sorin Oprescu a impus noi reguli privind conditiile de functionare a barurilor si teraselor din Centrul Vechi al Capitalei. Pe data de 7 aprilie au fost aprobate normele de aplicare a unei Hotarari de Consiliu General.

Potrivit normelor elaborate de Directia Generala Dezvoltare Urbana din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, terasele din Centrul Istoric nu vor mai beneficia de televizoare, plasme sau videoproiectoare. 

Pentru a putea functiona, fiecare terasa trebuie sa aiba un aviz de la Directia Generala Dezvoltare Urbana, potrivit site-ului sursazilei.ro, citat de romaniatv.net.

In Centrul Istoric vor fi interzise utilizarea jardinierelor din metale plastice si a plantelor decorative artificiale, construirea platformelor si utilizarea covoarelor din materiale plastice, utilizarea mobilierului de terasa pliant si a mobilierului din material plastic. Pe terasele sezoniere sunt interzise aparatura electronica de tip TV plasma LDC, LED, video-proiectoare, inclusiv alimentarea cu energie electrica a acestora. 

 

sursa

Please reload

Parteneri