ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

Niro Investment Group a semnat c...

01/12/2019

Organizația HORA susține actuala...

18/09/2019

Ministerul Finantelor a agreat p...

07/08/2019

1/5
Please reload

Chef Nico Lontras semneaza noile preparate din meniul restaurantului Simfonia

22/10/2015

Chef Nico Lontras, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari romani, isi pune semnatura pe noile preparate din meniul restaurantului Simfonia, din Ramnicu Valcea. Mai mult decat atat, pe 23, 24 si 25 octombrie chef Nico Lontras va pregati el insusi preparatele alese pentru noul meniu al restaurantului. Fidel conceptului de gastronomie fina, renumitul bucatar considera ca „un preparat inseamna mai mult decat suma ingredietelor sale. Este o incantare pentru toate simturile oferita clientului intr-o farfurie. Totul este ales si gandit sa incite si sa bucure, de la ingrediente, texturi, culori si pana la ambientul in care este servit.”

 ​Restaurantul Simfonia se afla in boutique hotelul de 4 stele cu acelasi nume, ce ofera oaspetilor sai 36 de camere distribuite pe patru etaje, decorate intr-un stil aparte pe fiecare etaj. De pe terasa panoramica de la ultimul etaj se pot vedea in zare Muntii Fagaras.

Restaurant Simfonia

 

„Pentru cei ce admira culorile toamnei pe Valea Oltului sau pe Transalpina, restaurantul Simfonia si noile preparate semnate Chef Nico Lontras vor aduce un plus de bucurie inainte de intoarcerea acasa. Locul in sine are o poveste ce imbina armonios designul si condimentele si ii incurajeaza pe cei ce ii trec pragul sa exploreze arome si senzatii dintre cele mai placute pentru o intepretare cat mai personala”, spun reprezentantii Simfonia.

 

sursa

Please reload

Parteneri