ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

Niro Investment Group a semnat c...

01/12/2019

Organizația HORA susține actuala...

18/09/2019

Ministerul Finantelor a agreat p...

07/08/2019

1/5
Please reload

INFOGRAPHIC: 60 de tăieturi de vita și cum să le prepari

Chiar și cei mai mari mâncători și înfocați cunoscători de carne sunt uneori intimidați de varietatea de sortimente de vită. Există o varietate complexă de tăieturi iar fiecare impune moduri specifice de gătit, ceea ce adeseori creează multă confuzie. 


 Asociația Cattlemen – asociația americană oficială a crescătorilor de bovine – a realizat acest grafic-foto, cu adevărat util în a te ajuta să înțelegi și să-ți alegi mai bine carnea. O singură mare imagine scoate la iveală 60 de taieturi diferite de carne, din ce parte a corpului vitei provine și cele mai bune metode de preparare – inclusiv la grătar, la cuptor sau gătită la foc mic. 


 Toate informațiile sunt organizate pe categorii de culoare și fiecare “tăietură” este reprezentată printr-o fotografie, ceea ce face graficul foarte ușor de explorat. Aruncă un ochi peste el, poate te inspiră să încerci un nou tip de carne de vită sau o noua taietura. 

 

 

Multe dintre aceste tăieturi le puteti regăsi si in oferta steakhouse-urilor de top din România. Binenteles ca vă recomandăm cu drag pe cele de la steakhouse-ul/macelărie OSHO, situat in cartierul Primăverii, unde Executive Chef este Iosif Stefanescu.

 

 

 

Please reload

Parteneri