Organizația HORA susține actuala...

18/09/2019

Ministerul Finantelor a agreat p...

07/08/2019

Specialiștii din industria HoReC...

17/04/2019

​HARTA INTERACTIVĂ a turismului...

13/04/2019

Specialiștii din industria HoReC...

02/04/2019

Hochland relansează gama de spec...

26/03/2019

1/5
Please reload

Nespresso a lansat espresorul Aguila 220

31/03/2017

Nespresso, brandul de cafea de lux ambalată în capsule, propune o nouă paradigmă în prepararea și servirea cafelei în contexte de business - aceea de a oferi angajaților plăcerea băuturilor spectaculoase pe bază de cafea, percepute altfel ca delicii ale timpului liber. 

 

Aceasta ‘promisiune’ de valoare a fost prezentata în cadrul Muzeului Naţional de Artă, printr-un eveniment de gastronomie fină – un show culinar oferit de celebrul chef italian cu două stele Michelin, Fabio Pisani. Spectacolul condus de Chef Fabio Pisani a fost conceput ca o demonstrație a rolului cafelei Nespresso de a potența valoarea unui produs culinar excepțional, punând în valoare Aguila 220, un produs inovator în categoria aparatelor de cafea dedicate segmentului business-to-business.

 

“Nespresso, brand cunoscut în întreaga lume, în primul rând pentru calitatea excepţională a cafelei, vă invită să celebrăm în această seară cea mai recentă inovație în domeniul aparatelor profesionale de cafea: aparatul Aguila 220. Suntem mândri să vi-l prezentăm aici, în Sufrageria Regală a Muzeului Naţional de Artă, cu toate detaliile extraordinare care fac din el o adevărată bijuterie tehnologică. Consumul energetic extrem de redus sau posibilitatea de a prepara 240 de cafele espresso într-o singură oră sunt doar câteva dintre acestea. Dar poate cea mai atrăgătoare performanţă a aparatului Aguila 220 este faptul că prepară orice reţetă de cafea cu lapte prin simpla atingere a unui buton. Pentru un manager de companie sau un proprietar de restaurant, aparatul Aguila este un partener de nădejde, deoarece preia atenţia care trebuie acordată detaliilor, iar aceştia vor avea mai mult timp pe care să îl dedice angajatilor şi oaspeţilor lor.”, explică Sonia Năstase, Country Manager, Nespresso România.

 

“Soluţiile profesionale Nespresso sunt deja de mult timp alegerea restaurantelor de fine dining şi a hotelurilor de lux din întreaga lume. Astfel se face că, pentru acest eveniment, ne-a împărtășit pasiunea sa pentru Nespresso în cadrul unui show extraordinar de cooking Fabio Pisani, unul dintre cei mai buni chefi ai momentului, recunoscut cu două stele Michelin, care a ales deja de patru ani Nespresso pentru restaurantul său din Milano, Il Luogo di Aimo e Nadia.”, adaugă Sonia Năstase, Country Manager, Nespresso România.

 

Rafinat, excelând în performanță, Aguila 220 oferă angajaților din companii o atenție deosebită prin caracteristicile gândite special pentru aceștia.

 

 

Băuturile care pot fi preparate folosing Aguila 220 sunt perfecte pentru a aduce unei zile petrecute la birou aportul de fine-living pe care cu totii îl dorim în orice moment al vieții nostre: 12 rețete One Touch predefinite, printre care Iced Latte sau Macchitissimo, trei sortimente de cafea simplă, dar și patru feluri de pregătire a laptelui care poate fi adăugat peste cafeaua preparată. Toate aceste rețete extraordinare se află la o simplă apăsare de buton, datorită Aguila 220.

 

 

De asemenea, aparatul Aguila 220 are două moduri de economisire a energiei care asigură până la 95% economisire, fiind o alegere ideală pentru spațiile office. În plus, asemenea tuturor aparatelor de cafea Nespresso, Aguila 220 este ușor de folosit și de întreținut, asigurând o experiență a cafelei la cel mai înalt nivel.

 

 

Mai multe detalii despre aparatul Aguila 220 și modalitățile de comandă sunt disponibile pe website: www.nespresso.com/ro şi prin intermediul Centrului de Relaţii cu Clienţii, la numărul de telefon gratuit 0 800 008 500.  

Descriere:

 

Un aparat extraordinar, realizat in Elvetia, care prepara orice reteta de cafea cu lapte cu o precizie de ceasornicar, prin simpla atingere a unui buton. Cei care il folosesc obtin bauturi exceptionale, aidoma celor realizati de cei mai talentati barista.

  • Un aparat compact:

    • Greutate: 80 kg;

    • Dimensiuni: latime 70 cm X inaltime 63 cm x adancime 62 cm

  • 2 unitati de extractie care permit prepararea a doua cafele simultan sau prepararea unei cafele simultan cu o bautura de cafea cu lapte

  • Apa fierbinte pentru ceai, la temperatura optima: 93 grade

  • Racordare directa la sursa de apa

  • Sistem de purificare a apei  

  • Curatare automata zilnica

  • Frigider incorporat, cu recipient pentru pastrarea laptelui rece, la temperatura optima: 1-5 grade celsius  

  • Capacitatea recipientului pentru lapte: 5 litri

  • Temperatura lapteului este optima de fiecare data, in functie de reteta aleasa

  • Curatare automata a sistemului de preparare a spumei de lapte dupa fiecare preparare/ utilizare (deplina siguranta alimentara)

  • Consum redus de energie - doar 13 Amperi/ora

  • 2 moduri de economisire a energiei – pana la 95% economisire de energie (2 energy saving modes with up to 95% energy saving)

  • Asamblata in Elvetia, conform celor mai ridicate standarde

  • Presiune de 19 bari

  • Ecran cu meniu user-friendly

  • Din punct de vedere service:

    • 4 ore timp de solutionare a oricarei probleme, in Bucuresti si Ilfov, Constanta, Brasov, Cluj

    • 5 ani garantie (sau 288 000 capsule) – consumul normal al aparatului a fost gandit pentru 4000 capsule/ luna, respectiv 48,000 capsule/ani

 

Numar de preparate care pot fi realizate pe ora:

 

  • 291 de cafele ristretto, folosind ambele unitati de extractie simultan

sau

  • 243 de cafele espresso, folosind ambele unitati de extractie simultan

sau

  • 161 de cafele Lungo, folosind ambele uniati de extractie simultan

sau

  • 63 de Cappucino si 121 de cafele espresso, folosind ambele unitati de extractive simultan

sau

  • 42 de Latte Macchiato si 145 de cafele ristretto, folosind ambele unitati de extractive simultan

 

Timp de preparare fiecare tip de bautura (exemple):

  • Ristretto: in 15 secunde

  • Espresso: in 18-19 secunde

  • Lungo: in 32 secunde

  • Espresso Machiato: in 27 – 28 secunde

  • Cappuccino: in 33 secunde

  • Latte Macchiato: in 62 secunde

  • Lattino: in 37 – 38 secunde

 

Bauturi care pot fi preparate folosind Aguila 220:

  • Cafea: ristretto, espresso, lungo

  • 4 feluri de pregatire a laptelui care poate fi adaugat peste cafeaua preparata, pentru a realiza un numar infinit de combinatii, in functie de cantitatea si modalitatea de preparare a laptelui: lapte rece, lapte cald, spuma de lapte rece, spuma de lapte cald

  • 12 retete One touch predefinite: Cortado, Cortado Lungo, Macchiatissimo, Flat white,  Cappuccino Lungo, Cappuccino Chiaro, Cappuccino Freddo, Latte, Latte Piccolo, Latte Grande, Iced Latte, Iced Cappuccino (gheata adaugata).  

Please reload

Parteneri