Stiri
Competitii Profesionale
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara
Cupa Carpatilor in Arta Cul...
Cupa Transilvaniei in Arta Cul...
Despre Noi
Top Hospitality #25
Top Hospitality # 24
Top Hospitality # 23
Top Hospitality # 22
Top Hospitality # 21
Top Hospitality # 20
Top Hospitality # 19
Top Hospitality # 18
Street Food Business Conference
Street Food City 2018
Taste Ambassadors 2016
Top Culinary Trends 2016
Top Culinary Trends 2015
Curs Online Food Truck
Lansare ABPTH
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021
Cupa Carpatilor in Arta Culinara 2021
SFBC 2021
Video
Contact
Mai mult
Use tab to navigate through the menu items.
Profil
Data înscrierii: 19 nov. 2020
Posts
11 iun. 2021
∙
4 min
Ajutoare HoReCa: S-a promulgat Legea. Principalele modificări la ordonanță
Președintele Iohannis a promulgat, vineri, legea privind schema HoReCa, prin care restaurantele, barurile, pensiunile, hotelurile,...
894
0
5
10 iun. 2021
∙
4 min
Analiza in HoReCa: Afacerile au scăzut cu 35%, iar numărul de angajați s-a redus cu 36.000
Cifra de afaceri din industria HoReCa a scăzut în anul 2020 cu 35% faţă de 2019, la 17,9 miliarde de lei, în comparație cu 27,5 miliarde...
490
0
4
27 mai 2021
∙
11 min
De la 1 iunie, liber la evenimente între 1.000 și 5.000 de persoane.
Din 1 iunie, va crește la 1.000 numărul de participanţi la evenimentele în aer liber, cu condiţia să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală...
180
0
4
Load More