top of page
Profil
Data înscrierii: 19 nov. 2020
Posts (25)
12 iun. 2025 ∙ 4 min
Lista completă a temperaturilor de gătire recomandate în 2025 – tu o respecți?
De ce este esențial controlul temperaturii în HoReCa? În industria ospitalității, temperatura alimentelor nu este doar o variabilă fizică...
8
0
3
6 iun. 2025 ∙ 3 min
10 Greșeli subtile pe care managerii F&B cu experiență le fac fără să își dea seama. / Greșeli în Ospitalitate
Cum îți poți rafina leadershipul în ospitalitate, chiar dacă ai ani de experiență în spate În industria ospitalității, experiența este un...
14
0
5
5 iun. 2025 ∙ 11 min
Fine Dining în 2025: Cele mai Noi Tendințe în Gătit, Ingrediente și Prezentare
Fine dining-ul nu mai este doar despre mâncare rafinată, ci despre o experiență multisenzorială. În 2025, restaurantele de top din...
301
0
6
bottom of page