• Laurenţiu Mâță

De trei ori mai multe locuri în hotelurile all inclusive de pe litoralul românesc

Dacă în urmă cu doi ani erau disponibile aproximativ 1.500 de locuri în hotelurile all inclusive de 3 şi 4 stele de pe litoralul românesc, anul acesta numărul s-a triplat.Potrivit datelor furnizate de touroperatorii de pe litoral, 90% dintre clienții care preferă serviciile all inclusive sunt familiile cu copii, mulți dintre aceștia cunoscând deja modelul pe care îl aplică alte țări pe acest segment.


“Turiştii care au ales şi aleg în acest an serviciile de acest tip, sunt de regulă, din categoria celor care obişnuiau să meargă în anii trecuţi în Bulgaria şi Grecia", a declarat MariusUsturoiu, directorul general al agenţiei Mareea.


Totodată, una din trei familii beneficiare ale pachetelor all inclusive aleg să achiziţioneze şi o excursie opţională, al cărui preţ începe de la 60 lei/persoană şi ajunge până la 250 lei pentru o mini-croazieră în Delta Dunării, potrivit datelor Mareea.


În ceea ce privește mâncarea, românii care merg la hotelurile all inclusive pe litoral au ladispoziţie, în medie, două kilograme de mâncare pe zi, iar felurile preferate de aceştia suntsărmăluţele, frigăruile şi plăcintele dobrogene, potrivit acelorași date. "Dacă luăm în considerare cantităţile de mâncare, avem peste două kilograme alocate depersoană pentru fiecare masă. Sunt unii români care depășesc această cantitate, iar dacăadăugăm şi farfuriile pline care rămân în urma unora, putem spune că sunt persoane careconsumă, în medie, trei kilograme de mâncare pe zi. Fiind sezonul cald, sucurile şi berea ladraft sunt foarte căutate”, declară și Georgeta Bari, – directorul Mercur Minerva – family club 3* din staţiunea Mamaia.

0 afișare

Parteneri

© 2009 - 2020 Top Hospitality Copyright

Contact: 0726671227  

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Bucatari, ospitalitate, Hotel, Restaurant