top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Producătorii de vinuri participă la cel mai mare târg de vinuri din China

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a anunțat că va participa la Târgul “Wine Expo 2014” organizat la Beijing în perioada 29 şi 31 iulie 2014, prin Oficiul Naţional al Viei şi Produselor Vitivinicole (ONVPV).

beijing wine expo 2014

De asemenea, trei lideri ai pieţii vinurilor din România - Vincon, Murfatlar şi Jidvei - prin intermediul Camerei de Comerţ a României în Italia (CCIRO Italia), partener alături de Fiera di Roma la organizarea târgului “Wine Expo 2014” de la Beijing, vor fi prezenți la acest eveniment de renume mondial. Cu această ocazie, participanţii români vor deveni membri fondatori ai bursei vinurilor din Asia, instituţie care va fi constituită cu ocazia “Beijing Wine Expo 2014”.


China este printre primii cinci consumatori mondiali de vinuri şi participarea la acest eveniment poate fi o oportunitate importantă pentru orice producător de vinuri din Europa. România are produse de cea mai bună calitate, care se ridică la nivelul vinurilor de renume realizate de ”marile puteri” din domeniu.

Sursa: www.madr.ro

Etichete: