Călin Ile (FIHR): Pierderile în...

01/06/2020

Corina Martin (FAPT): Solicitam...

17/03/2020

72 de evenimente de Street Food...

05/03/2020

ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

1/5
Please reload

Inca sase personalitati au primit distinctia de ambasadori ai turismului romanesc

20/07/2014

Pe data de 7 iulie jucatorii de tenis Simona Halep si Horia Tecau, fostul campion la sabie Mihai Covaliu, studenta de etnie roma Anina Ciuciu, informaticianul Ionut Budisteanu si violonistul Alexandru Tomescu au primit titlul de ambasadori ai turismului romanesc, fiindu-le inmanate pasapoarte diplomatice.

 

Premierul Victor Ponta, prezent la ceremonie, a aratat ca pasapoartele diplomatice le vor fi utile acestora pentru a se deplasa mai usor la concursuri sau evenimente internationale si si-a exprimat speranta ca acestia vor deveni modele pentru alti tineri.

 

Ministrul delegat pentru Turism, Florin Jianu, a precizat ca noii ambasadori onorifici vor fi implicati intr-o serie de evenimente de promovare a turismului romanesc, ministerul urmand sa organizeze o caravana europeana de promovare a brandului turistic romanesc sau sa desfasoare actiuni de acest gen la expozitia internationala de la Milano de anul viitor si la alte targuri de profil.

 

In luna martie a acestui an, Nadia Comaneci, Maia Morgenstern, Dinu Sararu, Dumitru Prunariu, Dan Puric, Ilie Nastase, Oana Pellea, Elisabeta Lipa, Ovidiu Lipan si Helmuth Duckadam au primit la randul lor pasapoarte diplomatice, fiind desemnati ambasadori ai turismului romanesc.

 

Proiectul „Romania Promovata prin Valori” a fost demarat la initiativa Departamentului pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism in luna august 2013.

 

Please reload

Parteneri