Călin Ile (FIHR): Pierderile în...

01/06/2020

Corina Martin (FAPT): Solicitam...

17/03/2020

72 de evenimente de Street Food...

05/03/2020

ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

1/5
Please reload

Investiție de 90 milioane euro în Blaxy Premium Resort & Hotel

20/07/2014

Un complex rezidențial și turistic de cinci stele va fi construit pe litoralul românesc în zona localității 23 August (județul Constanța), investiția totală în acest proiect ridicându-se la circa 90 de milioane de euro, ne-a declarat astăzi în exclusivitate investitorul turc Oguz Yilmaz, cu ocazia unei conferințe de presă. Complexul se va numi Blaxy Premium Resort & Hotel și își propune să “redefinească turismul românesc prin calitatea, noutatea și diversitatea ofertei sale”, potrivit investitorilor. 

 

 

Viitorul complex va cuprinde 7 clădiri cu 900 de apartamente de tip studio (condo), un hotel cu până la 400 de camere de 5 stele și va avea toate facilitățile unui resort de lux. Lucrările vor fi demarate “în câteva zile” potrivit lui Oguz Yilmaz, termenul de finalizare pentru ansamblul rezidențial fiind iulie 2015, când va avea loc deschiderea acestuia, urmând ca hotelul să fie inaugurat în iunie 2016.

 

Noul complex va crea 1000 de noi locuri de muncă

 

Amplasat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați, Blaxy Premium Resort & Hotel este situat în zona localității 23 August, la o distanță de 1 kilometru nord de stațiunea Olimp, în locul unde Marea Neagră se întâlnește, la margine de pădure, cu lacul Tătlăgeac.

Noul complex va crea nu mai puțin de 1000 de locuri de muncă pe durata construcției, urmând ca după finalizarea acesteia să mai fie create alte 1000 de noi locuri de muncă în vederea funcționării complexului. Investitorii estimează că investiția va fi amortizată în 7 ani. 

 

Proiectul prevede ridicarea unui resort mixt alcătuit din 7 tronsoane de locuințe de vacanță având ca facilități: piscine exterioare pentru adulți și copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terenuri sportive – pe scurt, peste 60 de cluburi de distracție și animație. Oguz Yilmaz ne-a declarat în acest sens că își dorește să dezvolte segmentul de agrement pe litoralul românesc, care "suferă" la momentul de față.

 

Planul include și construirea unui hotel care va avea până la 400 de camere de 5 stele, dotat cu Business Center, Health Club, Spa, piscină acoperită. Un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată în suprafață de aproximativ 9000 mp și o parcare privată vor deservi atât complexul rezidențial, cât și hotelul.

 

( citeste tot articolul pe Horeca.ro )

 

Un  public important pentru noul complex va fi constituit din seniori. “Ne vom adresa și seniorilor din piețe precum Norvegia, Țările Scandinave, Olanda, Danemarca, Germania sau Anglia. Vrem să îi convingem să revină în România, după cum bine știți litoralul românesc era în trecut o destinație principală pentru seniorii străini”, ne-a declarat Oguz Yilmaz. Dar reprezentanții noului complex își doresc în primul rând să convingă românii că merită să își petreacă vacanțele pe litoralul românesc. “Vrem să atragem familiile care acum merg în Turcia, Grecia sau Bulgaria și să-i convingem că merită să își facă vacanțele pe litoralul românesc”, ne-a mai spus acesta.

Please reload

Parteneri