top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Antreprenoarea Ariadna Avram a investit 2,5 milioane de euro în Domeniul Manasia

Antreprenoarea Ariadna Avram şi-a deschis propria afacere de organizare de evenimente, prin reconsolidarea unui conac situat în apropierea Capitalei. Ea a achiziţionat în 2006 Domeniul Mănăsia, pentru 250.000 de euro, iar după cinci ani de reconsolidări şi o investiţie de 2,5 milioane de euro, antreprenoarea vrea să îşi recupereze banii prin organizarea de evenimente.

Domeniul Manaisa

„Am cumpărat un parc de două hectare, o cramă de un milion de litri de vin, un conac în paragină şi o istorie frumoasă. Conacul a fost renovat astfel încât să recreeze imaginea unui castel franţuzesc, format din hol de primire, sală de mese şi sală de pian“, a declarat Ariadna Avram. Ea este nepoata pictorului George baron Lowendal şi a câştigat 20 mil.euro în urma vânzării firmei de distribuţie de medicamente Top Diagnostics către gigantul Roche în 2009.

Ariadna Avram

Ariadna Avram a precizat că va folosi conacul pentru diverse evenimente, întâlniri sau team buildinguri organizate de companii, dar şi evenimente culturale, precum festivaluri. „Ne uităm şi către o zonă mai bănoasă, adică nunţile şi botezurile. Vrem ca Domeniul Mănăsia să fie o zonă similară Snagovului sau Mogoşoaiei.“

Preţul unei nunţi la Conacul Mănăsia este de 150 de euro pe persoană, iar preţul include mâncare, băutură, acces la parc şi la cramă, unde se pot organiza degustări de vin. Domeniul Mănăsia este situat la 50 de kilometri de Bucureşti, lângă Urziceni, în judeţul Ialomiţa.

Etichete: