top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

OSHO a devenit cel mai mare Steakhouse din tara

Celebrul OSHO Steak a devenit, in urma unei extinderi si a unei investitii de aproximativ 150.000 de euro, cel mai mare steakhouse din tara. Aceasta extindere a fost planificata inca de la sfarsitul primaverii de catre proprietarul locatiei, Georgios Malideros.

Osho Steak

In urma extinderii celebrului restaurant, locatia a beneficiat de un important upgrade de design dar si o marire a capacitatii de locuri, de la 140 de locuri, la nu mai putin de 254 de locuri. OSHO, unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucureşti (bonul de casă mediu este de circa 180 de lei), a fost deschis în 2010, iar in prezent este cea mai apreciata locatie unde se pot comanda fripturi de Black Angus, vita Wagyu sau carne de bizon.

Osho Steak

Conform website-ului de recenzii, Restograf.ro, Osho Steak se numara pe prima pozitie, in preferintele VIP-urilor, la categoria Steakhouse, devansand cu mult competitorii din piata. (sursa)


Executive Chef-ul locatiei, Iosif Stefanescu, membru al grupului elitist de bucatari STAR CHEFS, ne-a explicat ca in urma extinderii locatiei, meniul nu va suferii modificari majore, urmand ca din luna sempembrie, sa adauge in meniul OSHO cateva preparate si produse unice in Romania. Printre acestea se va numara si cel mai scump burger disponibil in tara care va contine, pe langa altele, carne de vita wagyu, caviar, ficat de gasca si trufe albe. Osho Steak este singurul restaurant din România care deţine doua cuptoare-grill Josper, acest tip de cuptor-grill fiind folosit de cele mai bune restaurante din topul Michelin şi de bucătari renumiţi precum Gordon Ramsay sau Jamie Oliver.


Top Hospitality Network Romania, toate drepturile rezervate.