În data de 29 iulie, ultima etapă preliminară a Arenei Bucătarilor 2014, competiția tradițională de suflet a Selgros Cash&Carry, și-a desemnat cei trei finaliști. Toate rețetele concurente la tema etapei, “Bucătărie tradițională în perspectivă modernă”, au reprezentat o adevărată provocare pentru juriu, demonstrând cu bucurie că tradițiile sunt cultivate și revoluționate permanent în bucătăriile restaurantelor românești.
Încă trei finaliști se pregătesc acum pentru o finală fierbinte de Arena Bucătarilor 2014: Daniel Buzea (Coressi Business Lunch Brașov), Gabriel Cupșa (Anthimos Oradea) și Iulian Chivu (Restaurant Concerto - Grand Hotel Continental București).
Ceilalți finaliști care vor concura în Marea Finală de pe 10 septembrie sunt: Vasile Șerban (Exotic Palace Codlea), George Crăciun (Grand´Or Deluxe Oradea), Sotoc Ciprian (Ramada Oradea), Remus Iota și Claudiu Vaida (Salon Gourmet Timișoara), Cecilia Ene (Taverna Domnească Brăila) și Ovidiu Cherametli (Chandellier Eforie Nord).
Competiţia, ajunsă la a şasea ediţie, îşi propune să premieze priceperea şi măiestria celor mai buni Chefi, ce vor convinge juriul de profesionalismul şi ingeniozitatea pregătirii reţetelor pentru premiile puse în joc, în valoare de peste 40.000 lei. Totodată, unul dintre concurenţi va fi premiat şi cu premiul special Selgros România, constând în antrenamentele personale şi participarea la concursul internaţional Les Chefs en Or, din Paris, în luna noiembrie 2014.