top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Weekend dulce la Ploiești Shopping City - Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale își așteaptă vizit

Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale vine la Ploiești Shopping CityTârgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale aduce în acest weekend în cel mai mare centru comercial din Prahova produse delicioase de la numeroși participanți din Ploiești, Oradea, București și Târgoviște.

 Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale

Printre bunătăţile naturale care vor putea fi degustate și cumpărate se află: ciocolata de casă cu nuci, alune sau fructe uscate, caramele de casă, halva, nuga, baclava, sarailie, dar și diferite sortimente de rahat turcesc, bomboane și înghețată, toate home-made. Desigur, nu vor lipsi nici prăjiturile, tartele și plăcintele cu mere și dovleac.


Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale va fi deschis în perioada 1 – 3 august, de la 10:00 la 22:00, în zona scărilor rulante și în galeria Ploiești Shopping City. Accesul vizitatorilor în cadrul târgului este gratuit.Ofertă specială 1+1 în cafenelele şi restaurantele din Ploiești Shopping City


În plus, o parte din cafenelele și restaurantele din Ploiești Shopping City vin cu oferte speciale 1+1, valabile toată luna august. Astfel, la un meniu cumpărat, clienții îl vor primi automat pe cel de-al doilea gratis. La această promoție participă: La Cucina, Grillandia, Aroma by Segafredo, Delice și La Nașu Conaşu. Totodată, Play Again Ploiești le oferă jucătorilor 1 oră gratis de biliard la fiecare oră plătită, de luni până joi de la orele 16:00 și în weekend (vineri, sâmbătă și duminică) în intervalul orar 10:00 – 16:00.