Călin Ile (FIHR): Pierderile în...

01/06/2020

Corina Martin (FAPT): Solicitam...

17/03/2020

72 de evenimente de Street Food...

05/03/2020

ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

1/5
Please reload

Tand Nicolai ne recomanda Mc Donald`s

04/08/2014

Celebrul Tand Nicolai, jurat de la emisiunea de succes Top Chef, dupa o perioada mai calma in cariera sa de televiziune, ne socheaza cu o mutare la care nu se astepta nimeni! Nicolai ne indeamna sa mergem la McDonald`s!

Nu exista inca un comunicat oficial, care sa clarifice ce anume face Tand Nicolai la Mc Donald`s, insa pe contul lui de Facebook, Nicolai a postat o fotografie la care a atasat urmatorul text: "Mes amis, ce faceti? Va astept la MacDonaldsRomana! De abia astept sa imi spuneti cum va plac noile salate!"

 

Probabil, mai marii de la compania gigant, vanzatoare de preparate proaste si ieftine in locatii frumos decorate si cu multe jucarii pentru copii, au adoptat o noua strategie in vederea schimbarii perceptiei generale asupra ofertei culinare. Este un gest disperat si de prost gust. Burger-ul cerut de copii, atunci cand au in minte o jucarie de la Happy Meal, tot din “Mazga roz” este facuta ( “Mazga roz” este un termen folosit pentru a descrie carnea dezosata, oase, cartilagii, nervi, vase de sangesi tratata cu hidroxid de amoniu.) 

Aducerea lui Tand Nicolai, nu spala nici pe departe imaginea proasta a mancarii de la Mc Donald`s, din mintea parintilor. Din contra...parca ne supara si mai tare cand vedem ca pot cumpara usor, persoane echilibrate si cu o imagine sanatoasa. Si NU, nu am sa ma duc la Mc Donald`s ca sa mananc o salata, ci o sa ma duc direct la restaurantul lui Nicolai.

 

Andreea Kelesi, Top Hospitality

 

Tags :

Please reload

Parteneri