• Laurenţiu Mâță

Iulian Stanciu de la Emag, angajează 120 de oameni pentru berăria din Herăstrău

Iulian Stanciu, unul dintre acţionarii eMag şi unul dintre cei mai puternici antre­prenori din industria IT, împreună cu alţi doi antreprenori români, a început recrutările pentru berăria pe care o vor deschide în Parcul Herăstrău în locul Pavilionului H, un cunoscut centru comercial, precursorul mal­lurilor din ziua de astăzi.

Restaurantul, care va fi deschis în această toamnă, va avea o echipă de 130 de oameni, dintre care doar 10 au fost deja selectaţi.


„Până acum am angajat doar zece per­soa­ne, astfel că mai trebuie să angajăm încă 120 de oameni”, spune Vlad Dumitru, prin­cipalul acţionar al berăriei cu un pachet de 50% din acţiuni, alături de Iulian Stanciu (25%) şi Ioana Iancu (25%).

Vlad Dumitru a fost directorul general şi unul dintre acţionarii (50% din acţiuni) im­por­tatorului şi distribuitorului de produse IT Combox Delivery, în cadrul căreia actuala Network One Distribution (compania lui Iulian Stanciu) a preluat un pachet de ac­ţiuni (50%) în 2008. Dumitru a ieşit din ac­ţio­nariat acum doi ani, potrivit propriilor afir­maţii. Astfel, după Combox Delivery, Beră­ria H reprezintă al doilea parteneriat dintre Stanciu şi Dumitru.


Beraria H va avea un spatiu de 4.300 de metri patrati si in weekend-uri locul va fi folosit pentru spectacole, concerte sau veti putea merge la piese de teatru.


Pavilion H se afla la intrarea in panta a Pacului Herastrau, intre Soseaua Kiseleff si lac si in apropierea Pietei Presei Libere. A fost construit in perioada 1949-1953 si poarta semnatura arhitectilor Gustav Gusti, Harry Stern, Ascanio Damian si a inginerului E. Titariu.


Anunturile de angajare ale Berariei H, le puteti gasi aici

6 afișare

Parteneri

© 2009 - 2020 Top Hospitality Copyright

Contact: 0726671227  

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Bucatari, ospitalitate, Hotel, Restaurant