top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Filmările pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” sunt în toi: Show-ul culinar, filmat non-stop

Filmările pentru cel mai așteptat cooking show al toamnei, “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” sunt în toi. Cei 20 de concurenți aleși să intre în bucătăria gusturilor alese, dar și a celor mai aprige trăiri, muncesc de zor sub atenta supraveghere a celor trei jurați, chef Dumitrescu, chef Bontea si chef Scărlătescu, într-un decor impresionant, pe un platou de filmare dodat cu tehnologie de ultimă oră, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere.

Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor

Proiectat de arhitectul Petre Țalea, decorul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” are 1500 de metri pătrați și este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării și casa în care stau concurenții pe toată durata concursului, casă formată la rândul ei din living, patru dormitoare și terasă cu jacuzzi. Împărțiți în două echipe, cei 20 de concurenți au la dispoziție două bucătării dotate cu utilități de ultimă oră, care conțin câte un bloc termic cu câte 16 focuri, două grill-uri, două plite electrice, cuptoare cu convecție (șase tăvi), dar și câte un cuptor de pizza în fiecare bucătărie, feliatoare, malaxoare și blendere, toate echipamentele făcând parte din linii profesionale, vârfuri de gamă ale furnizorilor. În două astfel de bucătării și materiile prime trebuie să fie pe măsură, astfel că la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se lucrează cu ingrediente de calitate, atât autohtone, cât și legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, mușchi de vită Black Angus, pești sau fructe de mare mediteraneene, produse asiatice și orientale. Pregătirea meniurilor se realizează în linii de gătit de inox și cupru, iar servirea se face în vase de porțelan englezesc. Aprovizionarea are loc zilnic și, după o zi de muncă în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilo”r, aproape 200 de obiecte, de la tunici, șorțuri sau fețe de masă merg la curățat.

Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor

Și din punct de vedere al tehnologiei folosite la filmări, show-ului produs de Mona Segall se poate lăuda cu cifre impresionante. Noutatea absolută în materie de emisiuni culinare din România este faptul că acest show se filmează și monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără opriri. Concurenții sunt filmați în ritmul acesta cu aproximativ 60 de camere, dintre care 44 sunt camere robotice cu remote control, după cum explică producătorul executiv, Robert Lionte. Echipamentul audio-video este unul de ultimă generație și poate fi rezumat în cifre precum 44 de camere robotice cu remote control, 16 camere tip ENG, 58 de surse de sunet, monitorizare pentru 60 de surse, sistem de înregistrare pentru camerele robotice.

Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor

Echipa de producție “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” coordonată de producătorul general Mona Segall numără între 150 și 200 de persoane. Emisiunea care va începe la Antena 1 din septembrie, în fiecare luni și marți, pune la bătaie cel mai mare premiu oferit la un show de gen din România – 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din Capitală.

hells11.jpg

Sursa articol & foto: a1.ro