top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Prezentare de produse gastronomice olandeze - specialităţi de brânzeturi şi carne de vită la cea mai

Cea mai recentă întâlnire a profesioniştilor din domeniul ospitalităţii, organizată de Top Hospitality în parteneriat cu Star Chefs şi Ambasada Olandei, a umplut restaurantul OSHO, cel mai bun steakhouse din Romania, pe 23 septembrie chiar în prima zi ploioasă a sezonului.

Ambasadorul Olandei, Excelenţa Sa Matthis van Bonzel, a participat la acest eveniment, unde a vorbit audientei despre calitatile deosebite ale produselor olandeze. Acesta a participat ulterior la discutii cu profesionistii romani, unde au dezvoltat subiecte interesante despre legaturi intre breslele profesionale dar si oportunitatile de dezvoltare bilaterala intre cele doua tari.

Ambasadorul Olandei Matthis van Bonzel

Chefi, proprietari de restaurante şi alţi profesionişti din industria horeca, prezenţi în număr mare, au avut două motive să să ajungă la steakhouse-ul din Primăverii: pe de o parte, aşa cum ne-au obişnuit de ceva timp încoace, evenimentele Top Hospitality - printre puţinele, de altfel, la care se întâlnesc oameni din industrie - sunt un clar prilej de socializare şi informare în domeniu, pe de altă parte, doi producători importanţi din Olanda, interesaţi să-şi extindă extindă distribuţia pe piaţa locală, Lekker şi Van Drie Group, şi-au prezentat produsele gastronomice.

Intalnire Top Hospitality

Lekker aduce pe piaţa locală tipuri tradiţionale de caşcaval din lapte oaie, vaca şi capră, atât clasice precum Gouda, Edam şi Maasdammer, dar şi specialităţi interesante cum ar fi caşcavalul cu trufe, cu pesto, cu mucegai nobil, cu ghimbir ori cu somon. Potrivit reprezentanţilor Lekker, momentan produsele se găsesc în România în puncte de desfacere, amplasate în mai multe magazine Metro Cash & Carry.

Intalnire de networking Top Hospitality

Van Drie Group, care este cel mai mare producători de carne de vită din lume, reunind nu mai puţin de 25 de companii, şi-a anunţat intenţia de a-şi face cunoscute şi în România produsele din carne de vită crescută în fermele din Olanda. Van Drie exporta în peste 50 de ţări şi colaborează cu lanţuri de hipermarketuri, restaurante şi centre de training de nutritie din toată lumea.

Osho 23.09.2014-8242.jpg

Meniul întâlnirii, care a avut în prim plan produse prezentate de cele două companii, a fost pregătit de echipa din bucătăria Osho, coordonată de Star Chef Iosif Ştefănescu, ajutat de chef-ul olandez Edgar Buhrs, precum şi de alţi alţi special guests chefs invitaţi din restaurantele locale, interesaţi de caracteristicile şi calitatea acestor produse olandeze.

Osho 23.09.2014-8423.jpg

Un articol scris de Popescu Adriana

Redactor Sef - CityBest.Ro, Editor - Vinul.Ro