Călin Ile (FIHR): Pierderile în...

01/06/2020

Corina Martin (FAPT): Solicitam...

17/03/2020

72 de evenimente de Street Food...

05/03/2020

ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

1/5
Please reload

Athénée Palace Hilton București anunță noul meniu în restaurantul Roberto’s

24/10/2014

Athénée Palace Hilton București anunță lansarea unui nou meniu în restaurantul Roberto’s, începând cu mijlocul lunii octombrie, care va aduce clienților săi spiritul aromelor mediteraneene și preparate pura cucina italiana.

 

București – Conceptul întregului meniu a fost creat de către chef-ul de origine italiană, Marco Magri, împreună cu chef executive, Chaiyasith Srichom (Lam), introducând feluri de mâncare emblematice pentru bucătăria italiană, însă cu puternice accente moderne,

culminând într-o delicioasă experiență culinară.

Noul meniu cuprinde nu mai puțin de zece secțiuni, iar lecturarea acestuia pornește de la o varietate de aperitive savuroase, cum ar fi tartar de ton roșu, insalata mista Roberto’s (un răsfăț tomnatic cu legume de sezon proaspete stropite cu parmesan ras) sau San Daniele tagliato al coltello (șuncă San Daniele servită cu mozzarella, ciuperci în ulei de măsline și măsline Taggia).

 

Punctul forte al restaurantului, pastele preparate după rețete vechi italienești de sute de ani,există în meniu sub forma de paste Roberto’s Carbonara, ravioli din Piemonte cu sos de carne, tagliolini cu fructe de mare sau legendarele Penne alla Norma.

 

“Suntem entuziaști să oferim o notă eclectică preparatelor din Roberto’s și să le modelăm în funcție de anotimpuri. Întotdeauna este o provocare să păstrăm rețetele originale, dar să le personalizăm ținând cont de dorințele clienților noștri, oferindu-le un amalgam de gusturi și arome.”, precizează Marco. “Bucătăria italienească nu înseamnă numai paste sau pizza.

Trebuie să ne lărgim orizontul și să oferim preparate autentice din diferite regiuni, cum ar fi nordul Italiei sau Sicilia, folosind produse precum pește sau carne atinse de aromatul ulei de măsline sau oregano”.

 

De aceea, propunerea acestora constă în feluri principale din pește proaspăt gătite într-unstil unic: ton cu sos Brunello , cartofi crocanți și rozmarin sau biban în crustă de sare

acompaniat de multiplele garnituri la alegere.

Construit ca un fusion între miresme și alimente, Roberto’s pune la dispoziție și feluri de

mâncare traditionale precum clasicul pui la grătar, conferindu-i personalitate, datorită sosului de lămâie și cimbru sau sofisticatul iepure la cuptor învelit în crustă de pasta filo și umplut cu spanac proaspăt și lămâie. Nu în ultimul rând, clienții vegetarieni pot opta pentru portobello la grătar umplut cu ciuperci, brânză gorgonzola și muguri de pin sau pentru explozia de culori La Parmigiana.

 

Restaurantul Roberto’s este binecunoscut pentru folosirea de ingrediente neprocesate,

proaspete, de înaltă calitate, precum și a legumelor și fructelor de sezon. Clienții beneficiază de îndrumarea specialiștilor noștri în a selecționa felul de mâncare perfect asezonat după propriile preferințe.

 

 

Please reload

Parteneri