top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Starbucks pleacă din AFI, din Piaţa Victoriei şi din Promenada, dar îşi face loc la parterul Hanului

Starbucks, cel mai celebru lant de cafenele, a decis sa inchida locatiile din America House si Promenada din Bucuresti, urmand in schimb sa inaugureze o cafenea la parterul Hanului lui Manuc, in centrul istoric al Capitalei.

starbucks-cv.jpg

Pentru acest an compania a programat sa deschida cafeneaua de la Hanul lui Manuc si o locatie in Iasi. Pentru pimele trei luni ale anului viitor sunt programate deschideri in zonele Strip Mall Floreasca, Calea Victoriei si Upground Pipera, dar si in alte orase din Romania. In plus, planul cuprinde si extinderea locatiilor existente din Sun Plaza Bucuresti si din tara (Cluj-Napocasi Timisoara), dar si inchiderea unor locatii ”cu potential redus” din Bucuresti, precum America House si Promenada.

t1larg.starbucks.gi.jpg

Starbucks este liderul mondial in vanzarea cu amanuntul si prajirea cafelei de specialitate. Prima locatie a fost infiintata in 1971, in Piata Pike din Seattle, iar in momentul de fata totalizeaza peste 20.000 de locatii la nivel global. Starbucks a intrat pe piata din Romania in anul 2007, odata cu deschiderea primei cafenele in Plaza Romania. In momentul de fata exista zece locatii – sapte in Bucuresti si trei locatii in Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta.