Călin Ile (FIHR): Pierderile în...

01/06/2020

Corina Martin (FAPT): Solicitam...

17/03/2020

72 de evenimente de Street Food...

05/03/2020

ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

1/5
Please reload

Castigatorul Hell`s Kitchen - Octavian Oprea

17/12/2014

Emisiunea Hell`s Kitchen va avea finala saptamana viitoare, iar cei doi finalisti sunt Octavian Oprea si Ovidiu Catalin Badici. Dupa un show plin de tensiune si suspans, castigatorul primei editii Hell`s Kitchen - Iadul Bucatarilor este Octavian Oprea. De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări. A început cu spălatul vaselor, apoi a devenit ajutor de bucătar. Momentan lucrează la un restaurant din Londra ca chef de partie. Este fan al formatului Hell’s Kitchen. A avut ocazia să lucreze ca bucătar la un restaurant din Burj Khalifa, recunoscut de Guiness Book drept cel mai înalt restaurant de pe planetă.

 

Pe locul doi, Ovidiu Badici a iesit cu fruntea sus, dupa un parcurs foarte bun, pe timpul desfasurarii emisiunii concurs. Ovidiu a început să lucreze la 18 ani ca picol într-un restaurant. După numai jumătate de an a trecut în bucătărie. În prezent este bucătar la un restaurant din Tulcea. A practicat această meserie și în București, apoi în Grecia și Cipru. Gătește cu plăcere fructe de mare, paste și feluri românești. Și-ar dori să câștige concursul pentru a-și demonstra că este un bucătar bun și pentru a avansa în carieră.

 

 

Dany Jinariu a ieşit pe locul trei: "Sunt foarte fericit. Nu am regrete de niciun fel. Sunt pe podium. Sunt foarte mândru că am fost primul la startere. Nu regret nimic din ce a fost aici. Am avut şi recompense superbe", a spus concurentul înainte să părăsească emisiunea.

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Gradinaru

Please reload

Parteneri