top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Un „Joben“ românesc printre cele mai cool baruri din lume.

Localul clujean Joben Bistro, creat în urmă cu un an în stilul steampunk, atrage atenţia străinilor. Site-ul boredpanda.com îl plasează într-un top al celor mai bune baruri din lume alături de localuri din New York, Africa de Sud şi Japonia, iar architecturendesign.net îl plasează pe locul 3 într-un clasament al celor 24 de baruri unde ai putea să bei ceva.


O călătorie în timp şi spaţiu, ca în romanele lui Jules Verne şi H.G. Wells. Asta ai impresia când intri într-un local din centrul Clujului numit Joben Bistro. Acolo dai de un Zeppelin suspendat de tavan, o bicicletă zburătoare, un scaun electric, roboţelul Mo.

646x404 (6).jpg

Localul este amenajat în stilul numit steampunk, care e un subgen al SF-ului şi ficţiunii speculative, devenit proeminent în anii 80-90 ai secolului trecut. „Un design interior bun poate face la fel de mult pentru o cafenea, un restaurant sau un bar pe cât fac mâncarea şi băutura bune. Am făcut această listă de 20 de localuri pentru a vă arăta unele dintre cele mai inspirate modele de design interior pentru baruri, cafenele şi restaurante din întreaga lume lume, cele mai multe dintre câştigând chiar şi premii pentru interioarele lor”, se arată în topul realizat, în urmă cu câteva luni, de boredpanda.com.

646x404 (2).jpg
646x404 (3).jpg
646x404 (4).jpg