• Laurenţiu Mâță

Cum să câștigi 10.000 de euro, la De Kuyper Barfight 2015

A început concursul De Kuyper Barfight 2015, o competiţie internaţională online de preparare cocktailuri. Din 15 martie, barmanii profesioniști și amatori îşi pot demonstra abilităţile excepţionale de mixologie în combinaţie cu flair concurând pentru marele premiu de 10.000 de euro şi titlul de cea mai bună echipă de barmani De Kuyper.


Echipele formate din 2 până la 4 barmani, cu vârste peste 18 ani, vor încărca pe site-ul http://www.dekuyper.com/barfight, până la această dată, filme de maxim 2 minute în care prepară un cocktail folosind lichioruri De Kuyper într-o manieră distractivă. Pentru puncte bonus, filmuleţul trebuie să aibă muzică (ba chiar şi un DJ), ambianţa şi decorul să fie cât mai ingenioase, iar formatul să fie HD, 1980x1080 px.

Barmanii trebuie să fie angajaţi oficial într-un bar, iar membrii echipei să fie colegi de serviciu. Este permisă (şi chiar indicată) creativitatea în materie de haine, iar folosirea limbii engleze este obligatorie! Strecurarea produselor De Kuyper în video reprezintă clar un avantaj pentru echipă.


La final, încarcă filmul pe http://www.dekuyper.com/barfight, în secţiunea Upload, care te trimite în WeTransfer, la barfight@dekuyper.com. Nu uita să menţionezi numele barului, membrii echipei, ţara şi oraşul.


Apoi, pe data de 25 martie 2015, juriul compus din brand-ambassadorii De Kuyper, Arno van Eijmeren şi Nicolas Saint-Jean, va selecta 15 din totalul de filme încărcate din toată Europa, şi le va posta pe pagina internaţională de Facebook, De Kuyper Cocktails. Reţeta, creativitatea, umorul şi gradul de divertisment vor fi luate în calcul în jurizare.

Urmează perioada în care spectatorii îşi pot vota favoriţii, până pe 10 aprilie 2015, ora 12:00 PM (ora Olandei), când vor fi anunţate top 5 echipe cu cele mai multe voturi.


Cele 5 echipe finaliste vor participa la etapa finală, pe 11 mai 2015 în Olanda!


Ţineţi minte 3 date importante:


15 Martie – Ultima zi în care mai puteţi trimite filmul echipei


25 Martie – Cele mai bune 15 filme vor fi postate pe Facebook – să înceapă votarea!


10 Aprilie, 12:00pm – (ora Olandei, Schiedam) votarea se opreşte şi se anunţă top 5 finalişti.


11 Mai – MAREA FINALĂ în Olanda.


Regulamentul complet al concursului poate fi vizionat pe www.dekuyper.com/barfight în secțiunea “Start Here”. Pentru termeni, condiţii şi întrebări, scrieți la barfight@dekuyper.com (engleză) sau a.rotaru@heinrig.com (română). Daţi Like paginii internaţionale De Kuyper Cocktails pentru inspiraţie la cocktailuri şi, mai ales, pentru a fi informaţi despre De Kuyper Bar Fight 2015.

Despre Heinrig Distribution:

Compania este pe piața românească din 2003 și are un portofoliu variat de produse. Heinrig Distribution și-a diversificat constant portofoliul, ţinând cont de rigorile și cerințele pieţei româneşti, iar această decizie a însemnat o creştere constantă a cifrei de afaceri. În plus, firma are parteneriate solide cu cei mai importante companii de retail, dar și colaborări de succes cu firme de distribuţie zonală pentru acoperirea naţională a retail-ului tradiţional şi HORECA. Calitatea produselor pecare le distribuie este recunoscută prin numeroasele premii şi distincţii câştigate la concursuri internaţionale.


În portofoliul Heinrig Distribution se regăsesc brand-uri de prestigiu precum ţigaretele Davidoff, ţigările din foi Moods, băuturi spirtoase precum digestivele Unicum, Underberg şi Sierra Tequila, romul Old Pascas şi Stroh 80, Finsbury Gin, lichiorurile Zwack, Drambuie, Mozart, Amarula, gama lichiorurilor de bar De Kuyper (nr. 1 la nivel mondial în categoria menţionată), gama siropurilor de bar Riemerschmid.


În plus, Heinrig Distribution importă vinuri din Lumea Nouă ale faimoaselor companii: Marchesi Antinori, Gallo (cel mai mare producător de vinuri californiene), Peter Lehmann, Lafite ( Domaines Barons De Rothschild), Cava Freixenet (cel mai bine vândut brand de cava la nivel mondial), champagne – Taittinger (al treilea brand ca notorietate al renumitei Champagne).

Despre De Kuyper:

Cu peste 300 de ani experiență, De Kuyper Royal Distillers este încă o afacere de familie, dar și una dintre cele mai de renume companii la nivel mondial. De Kuyper este unul dintre cei mai mari producători de băuturi alcoolice la nivel internațional și oferă o gamă de peste 60 de lichioruri de bar, apreciată la nivel mondial. Astfel, în fiecare an sunt produse peste 50 de milioane de sticle, iar experții companiei sunt peste tot în lume pentru a le oferi celor din industria ospitalității noi idei creative pentru oferta de cocktail-uri.


Royal Distillers nu se referă doar la numirea oficială dată de Maiestatea sa, Regina Beatrix, dar și la calitatea produselor De Kuyper. Produsele companiei De Kuyper se diferențiază prin calitatea lor, numeroasele premii câștigate la nivel internațional, dar și prin aprecierea consumatorilor din întreaga lume.

5 afișare

Parteneri

© 2009 - 2020 Top Hospitality Copyright

Contact: 0726671227  

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Bucatari, ospitalitate, Hotel, Restaurant