top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Selgros Romania aduce Arena Bucatarilor la TV

Sambata, 21 martie, la ora 12:00, va avea loc premiera emisiunii Arena Bucatarilor, la Kanal D. “Arena Bucatarilor” este un creative cooking show sustinut de Selgros Romania, pentru profesionisti si pentru toti amatorii de bunataturi.


In fiecare sambata, Chef Cezar Munteanu va prepara alaturi de alti Chefi bucatari consacrati sau participanti la competitia Arena Bucatarilor retete speciale, retete castigatoare la marile concursuri internationale, adevarate opere de arta culinara. Produsele de carmangerie, pestele si materia prima fresh si ultra fresh, provenite din magazinele Selgros, stau la baza tuturor preparatelor gatite in emisiune.

Emisiunea se afla sub umbrela competitiei nationale Arena Bucatarilor, telespectatorii avand ocazia sa afle de la Chef Cezar Munteanu detalii in premiera despre editia din acest an.


Show-ul Arena Bucatarilor este produs de Happening Media, producatorul creative show-urilor de succes: Euforia Cuisine, Duelul Bucatarilor, Midnight Sun Tour si Explore Midnight.