top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Primul Mercure Bucharest City Center din Romania, inaugurat oficial

Mercure Bucharest City Center primul hotel al brandului international, non-standardizat, de tip midscale Mercure, parte a grupului Accor, s-a deschis oficial pe data de 24 martie a.c.


Hotelul de 4 stele, amplasat pe strada George Enescu, este operat de partenerul strategic al grupului Accor in regiune, Orbis Hotel Group. Hotelul functioneaza insa din luna noiembrie a anului trecut.

In primele patru luni de la deschidere, Mercure Bucharest City Center a atras clienti din segmentul de afaceri si de agrement, din Romania si de pe pietele din Vestul si Sudul Europei.


„Valorificand renumele si puterea brandului, localizarea excelenta, calitatea serviciilor si angajamentul pentru satisfacerea clientilor nostri, am convingerea ca Mercure Bucharest City Center, va constitui un produs valoros pentru piata hoteliera din Bucuresti. Mercure este un brand care se bucura de o extraordinara loialitate a clientilor, iar faptul ca acum este disponibil si in Bucuresti sporeste si mai mult vizibilitatea capitalei ca destinatie turistica. Sunt increzatoare ca hotelul va deveni optiunea preferata din oras pentru calatoriile de afaceri si pentru turismul de agrement”, a declarat Alina Fugaciu, Director General, Mercure Bucharest City Center.


Mercure Bucharest City Center este amplasat pe strada George Enescu nr. 15-17-17A si ofera 114 camere, complet echipate, dintre care 27 de camere Privilege si un apartament. Camerele Privilege si apartamentul dispun de o serie de facilitati suplimentare, precum si de un design sofisticat si autentic. La primul etaj, Mercure ofera trei sali de conferinte cu lumina naturala, dotate cu echipamente si facilitati de ultima generatie. Pentru un confort sporit, Mercure Bucharest City Center pune la dispozitie 30 de locuri in parcarea subterana cu supraveghere video, precum si servicii premium de transfer aeroport-hotel.

Restaurantul Mercure, Symphony Bar & Restaurant, ofera mic dejun cu bufet complet si preparate din bucataria internationala, cu amprenta locala, precum si o selectie rafinata de vinuri romanesti sub marca “Flavours from the Cellar”. Selectia a fost realizata de somelierul international Sergiu Nedelea si cuprinde 26 de vinuri, de la tipuri clasice pana la cele mai extravagante varietati locale.


„Deschiderea oficiala a Mercure Bucharest City Center reflecta eforturile concentrate ale partilor implicate: Accor si Orbis Hotel Group, ce detin expertiza si servicii de neegalat in industrie, Garanti Bank Romania, care ne-a pus la dispozitie toate mijloacele necesare pentru a ne indeplini obiectivul, si echipa de profesionisti a hotelului, cei mai energici si entuziasti ambasadori ai brandului. Suntem mandri si increzatori ca detinem un produs excelent, cu o pozitionare unica si extraordinare oportunitati de dezvoltare”, a declarat Bogdan Dogariu, Administrator, Dentotal Investment.


Hotelul detinut de investitorul roman Dentotal Investment, este operat de Orbis Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din Estul Europei si partenerul strategic al Accor in regiune.


Orbis Hotel Group este cea mai mare retea hoteliera din Polonia si Europa de Est si unicul licentiator al brandurilor Accor in 16 tari din regiune, inclusiv Romania. Orbis detine peste 100 de hoteluri ce totalizeaza aproximativ 19.000 de camere. In Romania Orbis Hotel Group opereaza 7 hoteluri cu 1.334 de camere: 4 hoteluri Ibis, un hotel Pullman, un hotel Novotel si hotelul Mercure Bucharest City Center, recent inaugurat.


carmen.ionescu@modernbuyer.ro