top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Hotelul International, detinut de familia sefului ANAF, nu elibereaza bon fiscal

"O cafea şi o apă minerală la Hotelul Internaţional din Bucureşti deţinut de familia şefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifraudă Fiscala 0800800085 şi am înregistrat o sesizare iar doamna de acolo mi-a dat dreptate că ar fi trebuit să-mi fie emis bon fiscal. Vă ţin la curent cu noutăţile pe măsură ce apar.", semnalează luni jurnalistul Stelian Negrea, printr-o postare pe contul său de Facebook.


Declaraţiile lui Negrea vin la doar două zile după ce, ca răspuns la criticile aduse instituţiei sale, şeful ANAF, Gelu Diaconu, declara "toleranţă zero" pentru evazioniştii fiscali (în special a celor mici):"Nu m-aş putea uita în ochii comerciantului cinstit, care-şi plăteşte dările, şi să-i spun că pe vecinul lui l-am iertat că nu a dat bon, pentru că suma este de doar 100 de lei, în acel moment. Aşa ceva nu se va întâmpla cât timp mă aflu în fruntea ANAF. Mesajul meu este simplu: toleranţă zero pentru evazioniştii fiscali. Vom menţine acelaşi ritm în ce priveşte combaterea marii şi micii evaziuni", declara pe 28 martie Gelu Diaconu, după ce instituţia sa a fost acuzată că pune pe butuci micile afaceri de familie, în timp ce pe marii evazionişti nu-i deranjează nimeni.

10376198_828716193887375_4352088393878987132_n.jpg

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

sursa foto