top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Hotelul Crowne Plaza, renovat cu 2,2 mil.euro

Unul din hotelurile detinute de George Copos prin firma ANA Hotels, Crowne Plaza Bucuresti, va finaliza la sfarsitul anului renovarea completa a tuturor celor 164 de camere, in urma unei investitii totale de 2,2 milioane euro

menu1.jpg


"Pe langa aceste lucrari, Crowne Plaza va investi intr-o renovare a zonei de fitness si de piscina, iar in luna mai va redeschide terasa restaurantului Citronelle, lansat anul trecut sub conceptul de market to table. Aceste investitii vor fi urmate, in 2016, de un upgrade in design si functionalitate al salilor de conferinte si evenimente sociale", se arata intr-un comunicat al hotelului.


Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, care este operat de catre ANA Hotels in regim de franciza cu Intercontinental, l-a numit pe Angelo Zuccala in functia de general manager. Acesta il urmeaza in functie pe Franz Rattenstetter, care a condus hotelul din 2011 "Sunt incantat sa ma alatur echipei Crowne Plaza Bucharest intr-un moment atat de favorabil, in care hotelul a trecut printr-o renovare substantiala a camerelor iar investitiile continua, urmand sa includa zona de fitness, de piscina si salile de conferinte si de bal", a declarat Zuccala.


El are o experienta de 19 ani in industria ospitalitatii, ultimii 12 fiind petrecuti in cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat in vanzari, food & beverage si in managementul operatiunilor. ANA Hotels mai detine in Capitala hotelul Athenee Palace Hilton, la mare are doua unitati - Europa si Astoria in Eforie Nord, trei unitati in Poiana Brasov (Sport Hotel & Spa, Bradul si Poiana), insu­mand 972 de camere. Compania a anuntat si renovarea celor 272 de camere ale hotelului de cinci stele Athenee Palace Hilton, una din cladirile simbol ale Capitalei, incepand cu anul vi­itor, investitia fiind estimata la 8 milioane de euro.

sursa foto

sursa articol