top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

City Grill preia o parte din Hanul lui Manuc

Centrul Vechi continuă să atragă precum un magnet investitorii, iar poate cea mai bună dovadă este că Dragoş Petrescu, proprietarul lanţului City Grill, s-a decis să deschidă încă un restaurant!

După Caru’ cu Bere, City Grill de pe Lipscani, Covaci și Trattoria Buongiorno, cunoscutul om de afaceri va prelua si jumătate din Hanul lui Manuc. Cel mai probabil va deschide un nou restaurant, rămâne să vedem surpriza care ne-o pregăteşte.


După ce a adus Starbucks în Centrul Vechi, decizia familiei Cantacuzino, cea care a preluat „Hanul lui Manuc“ – după 17 ani de litigiu cu statul – trebuie salutată.


Faptul că proprietarii dau posibilitatea unor investitori cu experienţă în HORECA, precum Dragoş Petrescu, să investească în reinventarea monumentului istoric de la începutul secolului XIX este un lucru ce trebuie remarcat. O veste bună, încă o dovadă că Centrul Vechi nu moare, aşa cum ar fi vrut unii.


Abia aşteptăm să vedem ce va fi la Hanul lui Manuc. Noi credem că ar merge un club in aer liber, non-conformist, însă cine ştie ce surpriză vom avea. Poate că vom avea un restaurant de lux, poate o berărie în dulcele stil clasic.


Faptul ca se deschide un nou local nu face decât să ne bucure. Vom mai avea încă un loc unde să ieşim cu prietenii, cu familia.