top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Oro Toro ofera noi beneficii clientilor sai

Incepand de luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro are cel putin inca doua motive sa fie indragit de iubitorii de burgeri din Bucuresti. Localul din Centrul Vechi, proaspat redecorat, are acum doua terase, oferindu-le clientilor sai atat experienta inconfundabila a centrului istoric al Bucurestului, cat si linistea si privelistea frumoasa a Splaiului Independentei.

Accesul facil din bulevard, frumoasa gradina interioara, cu mese la etaj, cat si cele cateva locuri de parcare din incinta localului, dar si din apropierea acestuia, au dus la cresterea simtitoare a numarului de clienti care pot opta acum fie pentru linistea curtii interioare, fie pentru terasa de pe strada Franceza si agiatia specifica Centrului Vechi.In plus, cei care doresc sa savureze celebrii burgeri Oro Toro, o pot face acum comandand acasa sau la birou, prin intermediul platformelor Oliviera si Quicky Delivery , dar si direct, de pe site-ul www.orotoro.ro. Livrarile se fac in toate zonele in care Oro Toro este prezent – zona Centrului Vechi, zona AFI Palace Cotroceni, zona Promenada Mall, zona Baneasa Shopping City si zona Mega Mall.

Pentru a-si consolida pozitia de top in randul celor mai bune restaurante care servesc burgeri din carne de vita de cea mai buna calitate, Oro Toro participa la competitia King of Burgers cu doi dintre cei mai bine vanduti burgeri, aflandu-se, in prezent, pe primul loc in topul preferintelor consumatorilor de burgeri. Cei care doresc sa sustina campania King of Burgers, isi pot vota preparatul preferat accesand: http://goo.gl/Ro1LUO Votantii pot castiga un burger pe zi sau marele premiu, un city break la Londra si o cina la unul din restaurantele lui Jamie Oliver.


Despre Oro Toro Oro Toro este un lant de restaurante de tip fast-food, cu specific American Steakhouse, derivat din deja celebrul OSHO – cel mai bun restaurant de tip steakhouse din Bucuresti. Oro Toro este prezent, in momentul de fata, in toate zonele importante din Bucuresti: in Centrul Vechi, AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, Mega Mall si Baneasa Shopping City. Succesul inregistrat la doar cateva luni de la deschiderea primului local a determinat extinderea lantului cu patru noi locatii, urmand ca in viitorul apropiat, noi restaurante Oro Toro sa fie deschise atat in centrul Capitalei, cat si in afara Bucurestiului.

Reputatia castigata de OSHO si Oro Toro in randul clientilor sai se datoreaza calitatii superioare a carnii de vita importata din tari precum SUA, Irlanda, Noua Zeelanda, Uruguay, Italia sau Franta, si, in special, taieturilor realizate de cei trei macelari ai restaurantului OSHO Primaverii, formati in Germania si Spania. Ca atare, toate preparatele pe baza de carne de vita din meniurile restaurantelor OSHO si Oro Toro sunt realizate cu carne maturata, portionata si preparata exclusive in-house, in cadrul macelariei proprii.