top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Chef Herve Courtot - Corporate Chef Nobu, in vizita la Chef Henrik Sebok

Chef Herve Courtot și Chef Henrik Sebok – doi Chefi ai elitei gastronomice au adăugat Bucureștiul pe lista marilor destinații culinare internaționale.


Grandoarea și exclusivitatea locațiilor, servirea excepțională și atenția la fiecare detaliu, bogăția gusturilor și rafinamentul culinar cu care te întâmpină cei mai recunoscuți chefi internaționali sunt elemente familiare pe care le avem în minte când vine vorba de Burj al Arab, The Oberoi, Atlantis – The Palm sau alte dintre perlele hoteliere din Dubai a căror faimă și recunoaștere a făcut de multe ori înconjurul lumii.

Chef Herve Courtot – Corporate Chef Nobu Restaurant, Atlantis The Palm, Dubai împreună cu Chef Henrik Sebok, Executive Chef Avalon & Benihana Restaurants, Sheraton Bucharest Hotel au oferit Bucureștiului, chiar și pentru o zi, un pic din splendoarea și grandoarea culinară internațională în cadrul unui eveniment culinar de excepție care a avut loc într-un cadru privat sâmbătă, 26 septembrie, la București.


În cadrul acestui eveniment susținut timp de două zile în bucătăria Sheraton București, cei doi Chefi au pregătit câteva preparate de excepție, unele dintre ele urmând a face parte din viitoarele meniuri Avalon și Benihana.

Sheraton București va găzdui și pe viitor evenimente, seri tematice și spectacole culinare în colaborare cu Chefi recunoscuți în întreaga lume pentru pasiunea și talentul lor gastronomic.

Sheraton București este primul hotel Sheraton din România, parte a celui mai mare lanț hotelier din lume: Starwood Hotels & Resorts.


Cu 270 camere spațioase, hotelul oferă o nouă definiție confortului de 5 stele, prin programele sale unice pe piața de ospitalitate, ce poartă semnătura Sheraton: Sweet SleeperTM Bed, Link@Sheraton Café powered by Centro Sweets, Sheraton Fitness Center, Paired Perfectly, Club Lounge dar și cel mai amplu program de loialitate din industrie, Starwood Preferred Guest (SPG).

De asemenea, Sheraton București găzduiește unele dintre cele mai rafinate restaurante din București, Avalon și Benihana, oferind oaspeților săi adevărate spectacole culinare și gusturi de excepție.