top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

S-a redeschis Restaurantul "The Harbour" din Piata Amzei.

În oraș au năvălit pirații, mai exact, la The Harbour din Piața Amzei. Aseară, numeroase vedete, precum Marius Niculae, Crina Abrudan, Andrei Nourescu, Natalia Selegean, Tili Niculae, Alexandra Bădoi, Iulia Zgripcea, Andreea Joița, Irina Mohora, Aneta Sangiorsan, Dorin Chiotea, dar și mulți jurnaliști, bloggeri, parteneri și prieteni au intrat în misterioasa lume a piraților, aflând numeroase detalii despre aventurile lor chiar de la piratul șef, Cosmin Tudoran.

Mâncare delicioasă, băuturi alese, jocuri distractive, atmosferă de sărbătoare și o locație de senzație, acestea au fost principalele “ingrediente” din meniul evenimentului. Toată lumea s-a distrat și relaxat la petrecerea din port, respectiv redeschiderea restaurantului The Harbour!

Despre The Harbour: The Harbour este de aproape 12 ani în piață, timp în care le-au călcat pragul sute de mii de oaspeți. În vara aceasta, Portul s-a rebranduit, având acum un meniu nou, cu preparate excepționale, și un design deosebit, colorat și autentic. The Harbour a fost premiat și de prestigiosul portal internațional de călătorii Tripadvisor, prin 3 certificate de excelență, obținute în 2013, 2014 și 2015.