top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Chef Joseph Hadad, premiat cu Gold Quality Award in cadrul conventiei mondiale World Quality Convent

Duminica, 25 octombrie, la Paris, in cadrul conventiei anuale World Quality Convention, Chef Joseph Hadad a primit trofeul de aur, Gold Quality Award, ca o recunoastere a contributiei sale in industria serviciilor de calitate, prin proiectul de suflet, restaurantul Joseph by Joseph Hadad.

In cadrul unei ceremonii oficiale, au fost premiate afaceri din peste 50 de tari, din diferite domenii (companii petroliere, firme de cargo, restaurante, spitale private, organizatii de cercetare, companii agricole etc). S-a celebrat calitatea la cel mai inalt nivel si constanta cu care aceste companii aduc un aport la construirea si mentinerea unor modele de business orientate pe beneficiile si gradul de multumire al clientilor/consumatorilor.


Aflat la cea de-a 29-a editie, congresul World Quality Commitment, organizat de BID Group, are ca scop recunoasterea initiativelor de business si a companiilor cu traditie, prin calitatea serviciilor pe care le ofera. Membrii organizatiei au un sistem riguros de selectie si premiere, bazat pe 6 criterii principale – tehnologie, excelenta, calitate, inovatie, leadership, management - dar si pe relevanta in piata in care activeaza. Odata ce o companie devine membru al organizatiei, activitatea ii este urmarita constant, evaluata si recunoscuta in functie de evolutie si rezultate.


“A fost un schimb de experienta fantastic. 2 zile foarte intense din punct de vedere al socializarii si al dialogului multi cultural. Am fost impresionat sa vad o multime de business-uri create din pasiune, ajunse la un nivel comparabil cu cel al multinationalelor, sau afaceri de familie, care cu constanta si viziune pe termen lung au construit branduri iubite la nivel national, ce isi pastreaza pozitia si calitatea de zeci de ani”, a declarat chef Joseph Hadad.

BID Group, organizatorul congresului, a fost creata in urma cu 30 de ani, de catre un grup de profesionisti ce include ingineri si profesori. In colaborare cu o serie de oameni de afaceri din America si Europa, au lansat o metoda complexa de management al calitatii, oferind astfel directorilor de companii instrumente pentru implementarea unor strategii eficiente de crestere.

“Am fost mandru sa ma aflu printrei ei. Chiar daca business-ul meu e mic, in comparatie cu cele ale majoritatii aflate acolo, simt ca e puternic si pe drumul cel bun. M-am bucurat ca am avut ocazia sa le spun tuturor ca Romania e minunata, ca oamenii sunt frumosi si ca facem si noi lucruri grozave. Am incercat sa ii invit pe cat mai multi sa vina sa ne viziteze tara.

Dedic acest premiu familiei, echipei mele din restaurant si echipei de PR, clientilor si chiar tuturor romanilor. Pentru mine, nu conteaza marimea sau valoarea trofeul in sine, dar spun din suflet ca acest premiu ma onoreaza intru totul, si este realmente consecinta dedicarii mele de peste 40 de ani, munca si invatare continua, si pasiunea pentru gastronomie. Alaturi de echipa mea, am creat in doar 3 ani un reper pe piata restaurantelor din Romania. Am mers pe o reteta invatata de la familia mea, de la care nu fac rabat. Recunoasterea calitatii ma bucura, dar ma responsabilizeaza in aceiasi masura si ma motiveaza si mai tare. Desi perfectiunea este greu de atins, si greselile inevitabile, trebuie sa acceptam faptul ca nu putem multumi pe toata lumea. Insa de fiecare data cand facem o greseala si un client ne face o observatie sau lasa un comentariu negativ, analizam fiecare situatie in parte si reparam fara ezitare in cel mai scurt timp pentru a fi tot mai buni.. Este important sa fii deschis si sa inveti mereu. Cei care nu se blazeaza si invata continuu, vor cuceri lumea”, a spus chef Joseph Hadad dupa ceremonie.


Despre Chef Joseph Hadad


Născut pe 7 decembrie 1959, în Ierusalim, dintr-o familie cu tradiție în gastonomie, cu mama de origine marocană și tatăl tunisian, Chef Joseph Hadad este astăzi unul dintre cei mai apreciați bucătari din România.

De mai bine de 35 de ani, Joseph s-a dedicat exclusiv pasiunii sale, talentul său fiind remarcat deopotrivă de colegi dar si de clienți în diverse locuri faimoase din întreaga lume. Ultimii 18 ani i-a petrecut in Romania, dand tonul gastronomiei de top si contribuind la dezvoltarea si educatia culinara pe plan local.

Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate si, ca star al bucătăriei internaționale, a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei sau Prințul de Lichtenstein.

Din 2013, detine propriul restaurant care ii poarte numele – Joseph by Joseph Hadad, astazi unul dintre cele mai apreciate din Romania, pretuit si premiat de catre specialistii din industrie si mass-media, dar mai ales de catre clienti.