top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

A mai ramas o saptamana pana aflam castigatorii Premiilor Food&Bar!

Daca vrei sa fii printre primii care afla care sunt cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania, rezerva-ti acum un loc in la Gala Food & Bar!

Food & Bar organizeaza pentru cel de-al optulea an consecutiv Gala Premiilor Food & Bar, pentru recunoasterea si premierea celor mai bune afaceri din industria Horeca.

Premiile Food & Bar recunosc succesul afacerilor din horeca, desemnand cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania. Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras,cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in Horeca.


Editia din acest an a Premiilor Food & Bar cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR).


Ceremonia de decernare a Premiilor va avea loc pe data de 24 noiembrie 2015, orele 19, laFratelli Studios.


Participarea se face prin achizitia unui bilet (in limita locurilor disponibile).