Călin Ile (FIHR): Pierderile în...

01/06/2020

Corina Martin (FAPT): Solicitam...

17/03/2020

72 de evenimente de Street Food...

05/03/2020

ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

1/5
Please reload

Primul hotel sub brandul Hilton Garden Inn apare pe harta centrului istoric al Bucureştiului

07/03/2016

Hilton Worldwide au anuntat ca vor deschide primul hotel Hilton Garden Inn în Romania anul viitor. Hotelul va include 201 camere si este construit intr-o cladire istorica din centrul vechi din Capitala.

“Hilton Worldwide a incheiat un acord de franciza cu SC Apex Alliance 1 S.R.L. pentru a deschide Hilton Garden Inn Bucharest Old Town in 2017. Hotelul cu 201 camere va functiona intr-o cladire monument istoric situata chiar in inima centrului vechi al capitalei, pe Strada Doamnei”, se precizează intr-un comunicat al Hilton Worldwide.

 “In ceea ce priveste design-ul, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town urmeaza o strategie pe care o dezvoltam cu mare succes in mai multe orase europene, printre care Moscova, Paris, Londra si Szczecin, prin care pastram cu atentie fatada unei cladiri situate in centrul istoric al orasului, in timp ce incorporam un hotel modern in constructia respectiva “, a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, EMEA, Hilton Worldwide.

 

“Hilton Garden Inn Bucharest Old Town va pune la dispozitia oaspetilor un restaurant contemporan, cu mic dejun, si un centru de fitness deschis non-stop, stabilind astfel un nou standard pentru Bucuresti si pentru acest segment hotelier. Amplasarea centrala oferă acces facil la zona de restaurante si baruri din Centrul Vechi, precum si la alte atractii ale Capitalei”, a spus la randul sau Robert Esanu, Director SC Apex Alliance 1 S.R.L.

 Hilton opereaza in prezent cinci hoteluri din Romania: Athenee Palace, Hilton Sibiu, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, Doubletree by Hilton Oradea si Doubletree by Hilton Bucuresti. (Foto 1: hiltongardeninnmediacenter.com)

 

sursa

Please reload

Parteneri