top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

O noua infatisare pentru doua etaje de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

JW Marriott Bucharest Grand Hotel anunta terminarea lucrarilor de remodelare a celor doua etaje executive ale hotelului (sapte si opt), fapt ce reprezinta prima etapa din planurile de renovare a etajelor de oaspeti. Renovarea si modernizarea etajelor 7 si 8 a insemnat o investitie de aproximativ 3 milioane euro si marcheaza lansarea unei noi experiente ambientale in cadrul JW Marriott.

Cele doua noi etaje executive numara 102 camere, cinci apartamente, doua apartamente prezidentiale si Executive Lounge si au trecut printr-un proces extins de reamenajare, in cadrul caruia a fost regandit intreg conceptul de design interior. Modernizate intr-un stil suplu, camerele respira o eleganta a naturalului, deschizand oaspetilor infinite perspective spre lucrurile cu adevarat importante.


Unul din elementele-cheie il reprezinta acele detalii semnificative ce reflecta consideratia pentru calitatea fiecarui moment. In aceasta colectie de amanunte ce dau caracter camerelor se afla si triada de accente subtile ale design-ului: prima ar fi nota de contrast a culorilor, nuanta profunda de verde-turcoaz ce rafineaza si ofera volum cromaticii neutre a ansamblului. Al doilea detaliu este oglinda volumetrica – ce reflecta fizionomia unui diamant multifatetat, perfect taiat, sugerand posibilele -si infinitele- perspectivele posibile. Elementul intregitor al acestui relief de calm al camerelor este cu siguranta autenticitatea; reprezentata printr-o geometrie de obiecte artizanale – ceramica traditionala maramureseana, inramata intr-un profil contemporan.


Tehnologiile folosite pentru echiparea camerelor urmeaza doua principii majore: eco friendly si user friendly. Astfel, toate luminile sunt LED, cu consum redus si durata de viata de minim 8 ani; termostatele sunt dotate cu trei functii de control, ce comuta automat pe o pozitie neutra atunci cand camerele nu sunt ocupate; televizoarele sunt tip Smart LED, rezolutie full HD, cu dimensiuni de 48’’ in camere, respectiv 55 in apartamente; toate camerele au cate un birou functional, cu desk panel integrat – dotat cu alimentare tensiune (220 si 110 V), conectare TV HDMI, conectare telefoane si echipamente smart.


Executive Lounge-ul hotelului, localizat la etajul superior, deschis 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, a beneficiat de acelasi tratament exhaustiv de remodelare. Noua infatisare se inscrie in linia unui design contemporan, elegant si comprehensibil, spatiul fiind compartimentat in 6 zone distincte: bufet, zona pentru servit masa, zona de relaxare, biblioteca, business center si o zona privata, totalizand o capacitate de 58 de locuri. In Executive Lounge, oaspetii cazati pe noile etaje executive sau in apartamente beneficiaza gratuit de servicii precum: mic dejun continental, hors d’oeuvre, gustari, cafea, ceai si racoritoare.


Proiectul de renovare a fost conceput de catre un arhitect portughez, specializat in design pentru brandul JW Marriott, iar mobila a fost adusa din Italia si Spania. In ceea ce priveste implementarea, proiectul a fost realizat cu resurse si materiale locale, dar si din alte tari din UE, de catre echipe specializate de constructori din Romania, Polonia, Slovenia si Germania.


Etichete: