Aseara au fost anuntate echipele de semi-finalisti ai concursului S.Pellegrino Young Chef 2016. Urmand un proces riguros de selectionare dezvoltat de catre ALMA, doar 200 de aplicanti dintr-un total de 3000 au trecum in etapa urmatoare. Preparatele acestora au fost jurizate plecand de la calitatea ingredientlor folosite, tehnica, ingeniozitate, aspect si mesaj.
ANCA ELENA SOCOLIUC, Sous Chef, Nuba
FILIP VOICU, Chef de Partie, Luther Brasserie
NICOLAE PREDESCU, Chef de Partie, Hotel Ramada Pitesti Restaurant
VLAD-MIHAIL BURLACU, Chef, Crowne Plaza Bucharest
BOGDAN MANEA, Chef de Partie, Casa Hirscher
Felicitari tuturor celor calificati in semi-finala si va tinem pumnii! Urmatoul pas va consta din 20 de probe in fata unui juriu local. Doar un chef, din cei 10 alocati fiecarei regiuni, va participa la marea finala S.Pellegrino Young Chef 2016