top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png
  • Ala D

Oro Toro la Burger Fest

În weekendul care abia s-a încheiat a avut loc a doua ediție Burger Fest – mai mare, mai spectaculos, mai gourmet ca anul trecut. Pentru cei care nu știu despre ce e vorba, evenimentul a început vineri după amiază și a închis porțile duminică seară, s-a desfășurat pe un petic imens de iarbă numit Verde Stop, (pe Barbu Vacarescu, imediat după Kaufland) și a reunit 17 locații (aproape dublu față de anul trecut), și câteva zeci de mii de oameni cu poftă de burgeri. Atmosfera surprinsă în poze face dreptate evenimentului, pentru că vreme de câteva ore timpul parcă a stat în loc și nimeni nu părea să aibă vreo grijă pe lume – o armonie pe care rar ți-e dat să o vezi la asemenea adunări. Relaxarea asta a fost dulce și absolută însă doar de o parte a standurilor; pe muzica DJ-ului pe timp de zi și a celor șase trupe care au concertat seara, sub ochii cozilor de vizitatori flămânzi și cu inconvenientul de a lucra în deplasare, bucătarii au muncit fără oprire, într-un ritm neobișnuit chiar și pentru cele mai aglomerate locante din țară.

Oro Toro a fost pentru prima oară participant la eveniment iar Chef Iosif Ștefănescu a ieșit preț de câteva minute din bucătăria-cort să ne povestească despre experiența lor la evenimentul odă-burgerului. Meniul lanțului de fast-food cu șase locații în mall-urile din București și unul în curs de deschidere la Brașov, a cuprins aceiași burgeri care i-au consacrat: OroToro Burger, Chilly, Cowboy și Godfather Burger, și două noi rețete: burgerul cu somon – unul din puținele opțiuni cu pește de la festival, și Chipotle Burger, conceput în parteneriat cu Tabasco.

“Dincolo de câteva mici inconveniente organizatorice care suntem convinși că se vor rezolva anul viitor – cu scopul de a mări rapiditatea service-ului, suntem foarte încântați de întreaga experiență. Ne-am reîntâlnit cu clienții noștri deja fideli lanțului Oro Toro dar ne-am bucurat și să accesăm oameni din mai multe segmente de piață. Mulți au încercat burgerii noștri pentru prima oară, încurajați de cozile ceva mai mici – un efect al faptului că am făcut din serviciul rapid o prioritate la acest eveniment, tocmai având experiență “bulucului”. Iar feedback-ul a fost doar pozitiv!”, spune Iosif Ștefănescu, bucătar șef Osho Primăverii și cel care a gândit conceptul și meniul Oro Toro by Osho.

Sursa foto: Uncle Jeb Studio