Food&Bar organizeaza pe data de 31 mai 2016, la Pullman Bucharest World Trade Center, sala New York, o noua editie Horeca Next Level,Food & Bar, cea mai importantă resursă de know-how si informații pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o sesiune extraordinară de conferinţe şi discuții tematice despre obiceiurile și tendintele de consum în ceea ce privește băuturile din industria ospitalităţii.
Factori de decizie din restaurante si hoteluri, baruri și cafenele vorbesc despre ofertă și cerere, asteptările lor de la furnizori, pe de o parte, și preferințele consumatorilor, pe de altă parte.
Horeca Next Level – Trenduri beverage este primul eveniment complex care cuprinde dezbateri despre amplul domeniu al băuturilor, tocmai pentru a vedea cum au evoluat oferta și cererea, atât individual în diferite categorii de locații, cât și per ansamblul pieței precum și principalele direcții abordate în alcătuirea meniurilor de băuturi. Aflăm împreună care sunt noutățile în domeniu ce instrumente avem la îndemână (și dacă nu le avem, le inventăm) pentru atragerea și fidelizarea consumatorilor.
Program Horeca Next Level
10.30 – 11.30 Studii de caz. Alcătuirea meniului de bauturi în locații de profiluri diferite: restaurant premium / fine dinning, casual, bistro / lounge, cafenea / bar
11.30 Spirtoase. Ce vor consumatorii / ce oferă barurile? Localuri pe val. Concepte inedite
11.30 – 12.20 – Spirtoase/ Cocktailuri in trend
12.20 – 13.00 – Băuturi nobile: vinars / brandy / coniac / armagnac. Vs, vsop, xo Stim sa facem deosebirea? Cin este consumatorul de coniac în românia
13.00 – 13.15 – Ginul tonic, noua modă a verii
13.15 – 14.00 Pauza de masa
14.00 Berea. Mai multă varietate în meniurile localurilor. Cum arată consumul pe categorii de localuri, ocazii și tipuri de bere. Cocktailurile cu bere, pe val.
14.40 – 15.20 Vinul. Începem să devenim consumatori educaţi de vin? Creșterea consumului de vin (inclusiv de spumante) în horeca. Instrumente de atragere a consumatorului (mai multe opțiuni de vin la pahar, oferte, promoții, degustări, evenimente tematice)
15.20 – 16.00 Cafele si băuturi pe bază de cafea. Avem o cultură a cafelei în România? Ce înseamnă cafea de calitate?
Expozitie
10.30 – 16.00 În paralel, va avea loc o expoziție de băuturi alcoolice (spirtoase, vin, bere) si nonalcoolice, premixuri, piureuri, toppinguri si garnishuri pentru cocktailuri şi alte bauturi, cafea si bauturi pe baza de cafea, ambalaje, demonstratii de bartending / mixologie si preparare a cafelei.
Acces la Horeca Next Level 2016
INREGISTRARE FURNIZORI
Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level” (31 mai) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
INREGISTRARE HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level” (31 mai) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularul de mai jos ( sau la email-u: office@foodbar.ro ) pana pe 26 mai. Click aici pentru inregistrare