top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

3-5 Iunie, Bucharest Gourmet Festival in Baneasa Shopping City!

Bucharest Gourmet Festival, un eveniment dedicat culturii gastronomice si artei gustului, va avea loc in zona Drive In din Baneasa Shopping City, in perioada 3-5 iunie.


Prezentat de Digi 24, Digi FM si Digi Life, cu sprijinul Baneasa Shopping City, Bucharest Gourmet Festival va oferi celor prezenti in cadrul festivalului o experienta culinara de neuitat, aducand laolalta un public cat mai divers care este conectat la tot ceea ce inseamna gastronomie – un fenomen cultural in crestere.

Gastronomia celebreazacalitatea si unicitatea mancarii, dar si modalitatea aparte de pregatire a acesteia. Secretul realizarii unui preparat gourmet consta in gasirea aromelor rafinate, sofisticate, care definesc pasiunea pentru arta culinara. Bucharest Gourmet Festival isi propune sa transforme primul weekend din luna iunie a acestui an intr-o sarbatoare a artei gustului.


Festivalul va include cinci zone principale: Street Food, Fine Dining & Urban Contemporary, International Cuisine, Romanian Gastronomy si Barbeque, alaturi de alte cateva zone de interes precum: Ice Cream & Sweets Corner, World of Beers, Deli Market, Wine & Sparkling, Coffee & Tea, Cocktail Lounge etc.

 

Lista va fi updatata pe masura confirmarilor.

Fine Dining / Urban contemparary

Biutiful, Norma lui Sisoko, Madame Pogany, Kunnay, Zahana 33

International cuisine

Pescarus, Kampai/Japanos, La Finca Alioli, Taj, Hard Rock, Grano

Romanian Gastronomy

Bacania Veche, Vatra Neamului, Furculita, Cherhana Jurilovca

BBQ

Grand Combo, Red Angus, Ivan Pescar, Switch.eat, Matache Macelarul, Oro Toro

Sweet Corner

Betty Ice, Zobuian, PlayBake, SanThe, Belli Siciliani, PaulaAna, Limonada lui Iulian, Creperie

Street food

Simbio, Paine Peste, La cazarma, Burger van, Furgoneta, Duma’s Van, Inghetata Maia, Domino’s Pizza

Lounge Area

Cramele Recas, Cramele Oprisor, Budureasca, Crama Halewood, Zaganu, Ground Zero, Sikaru, Bloom

Specialty Coffee

Deli Market / non food

Carrefour Market, Hadar chalet, Taramul condimentelor, Bacania Rod, Matache Macelarul, C&V water, City Garden, Tria’s

 

In total, peste 60 de standuri ale unor comercianti din Bucuresti dar si din alte orase, inclusiv restaurante de lux, food trucks gourmet, bistrouri moderne, bucatarii traditionale din Romania si internationale, crame de prestigiu, cafenele speciale, gelaterii, brutarii, cofetarii si multe, multe altele, vor fi reunite in cadrul aceluiasi eveniment: Bucharest Gourmet Festival!


In plus, cele aproape 2 hectare de la Baneasa Shopping City pe care se va desfasura festivalul vor gazdui si o multime de alte activitati care vor permite celor prezenti sa exploreze si sa experimenteze intreaga lume gourmet: live cooking shows cu cei mai importanti chefs din Romania, workshop-uri pe teme culinare, ateliere de gatit pentru copii, degustari de vinuri etc.


Si pentru ca gastronomia se impleteste foarte bine cu muzica de calitate, de la Bucharest Gourmet Festival nu putea lipsi nici scena live. Timp de 3 zile, publicul prezent va putea asculta unele dintre cele mai interesante proiecte muzicale locale care vor aduce cu sine prestatii live din zonele electro-acoustic, jazz, swing sau bossa-nova, gandite special pentru acest festival.


Biletele de acces la Bucharest Gourmet Festival sunt disponibile online pe www.gourmetfestival.ro si www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la preturile de 15 lei pe zi si 30 de lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival, la care se vor adauga 2 lei reprezentand comisionul de ticketing si procesare. Copiii sub 14 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit la Bucharest Gourmet Festival.