top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Oro Toro a inaugurat la Brasov cea de-a saptea locatie.

Oro Toro by Osho a deschis la Brasov, in Coresi Shopping Resort, a 7-a locatie din tara, marcand cu aceasta ocazie primul restaurant in afara Bucurestiului. O premiera este si francizarea brand-ului, noul Oro Toro fiind localizat in centrul zonei “food court” din complexul comercial brasovean.


S-au investit 150.000 euro intr-un spatiu cu o suprafata de 200m patrati, capacitate de 50 de locuri iar pentru buna functionare a restaurantului, personalul numara 14 angajati.

Oro Toro este un fast-food romanesc infiintat in 2014, extindandu-se rapid in mall-urile principale din capitala iar acum si in marile orase din tara. Conceptul brand-ului imbina burgerii si alte produse cu retete delicioase din ingrediente proaspete cu servirea rapida.


Mentiunea “by Osho”, faimosul steakhouse bucurestean cu macelarie proprie, este garantia calitatii si gustului superioare ale carnii. Pana la finele anului se vor mai deschide inca trei locatii in Bucuresti, doua in alte orase din Romania iar in 2017 la Constanta.