top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

MasterChef - Noul juriu

După plecarea lui Adrian Hădean din juriul "MasterChef" s-au vehiculat numele mai multor persoane care i-ar putea lua locul în celebra emisiune culinară. Lansarea grilei de toamnă a celor de la PRO TV a adus o surpriză. Printre cei care au luat parte la evenimentul de marți, 30 august, s-a numărat și jurnalistul Răzvan Exarhu. Iată că toți cei trei membri ai juriului au fost înlocuiți. În locul lor au venit trei fețe noi: pe lângă Răzvan Exarhu, au apărut în peisaj Liviu Popescu și Samuel Le Torriellec.

sursa foto: Andreea Esca

Pe lângă faptul că este blogger, jurnalist și producător de emisiuni radio și tv, Exarhu este un bucătar priceput. Este pasionat de gătit, iar arta oratorică nu-i este străină, precum nici lumea televiziunii, căci a realizat "România delicioasă" de la TVR 2.


Lansarea grilei de toamnă a celor de la PRO TV s-a făcut în studioul în care se filmează "Vocea României". Vedetele postului au luat loc frumos în sală, dar pe lângă ei și cei câțiva jurnaliști prezenți, a fost zărit și Răzvan Exarhu. Despre el s-a spus că ar intra în marea familie PRO și ar deveni astfel noul jurat de la "MasterChef". Deși emisiunea a fost amânată pentru anul următor, tocmai din cauza problemelor ivite în juriu și a concurenței cu "Chefi la cuțite", emisiunea de la Antena 1 care vizează captarea aceluiași segment de public, venirea bloggerului la "MasterChef" nu este de conceput, ci este chiar probabilă.


Întrebat de Petrișor Obae de la Pagina de Media dacă se află la studioruile PRO TV pentru că a fost cooptat la "MasterChef", Exarhu s-a limitat la a zâmbi ghiduș și a spune doar: “Eh, de unde atâta noroc pe mine?”. Cu toate acestea, bloggerul este o variantă bună de luat în calcul, având în vedere pasiunea pentru gătit și faptul că fost proprietarul unui bistro la care gătea chiar și el.

Răzvan Exarhu a mai fost în cărţi pentru poziţia de jurat al show-ului, dar a fost respins de producătorii care par a-și fi reevaluat decizia.


În 2015, Răzvan Exarhu a fost în platoul de la "MasterChef", în postura de invitat special. El a fost cel care a venit cu o rețetă complicată pentru concurenții aflați la Testul sub Presiune: biban cu conopidă în trei feluri și pesto de pătrunjel. Ideea lui Chef Răzvan i-a pus în dificultate pe cei aflați în cursa pentru marele premiu, căci unul dintre favoriții de la acea vreme, Iulian, a părăsit competiția, întrucât nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor impuse de propunerea gastronomică a lui Exarhu.


sursa articol: click


P.S. : Parerea noastra este ca PRO TV se afla intr-o mare deriva cu acest show culinar. Juriul ar trebui sa fie format din bucatari romani profesionisti, recunoscuti pentru valoarea lor profesionala. Razvan Exarcu a fost cel care, de-a lungul timpului, a mai "impins" doi alti jurati pentru MasterChef. Alegerea sa in componenta noului juriu ar fi o mare eroare.

Etichete: