top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Oro Toro a deschis a 8-a locatie

Oro Toro by Osho a deschis astazi al 7-lea restaurant din Bucuresti in zona “food court” din incinta Park Lake Plaza, zona Titan. Este o destinatie fara termen de comparatie prin apropierea de natura, design-ul prietenos cu mediul inconjurator, intr-o buna simbioza cu parcul. Poate una din locatiile cele mai concentrate pe timpul petrecut cu familia, intr-un spatiu care invita la relaxare si apropiere. Oro Toro nu avea cum sa lipseasca dintr-un complex comercial cu acelasi set de valori.

Fanii Oro Toro vor fi incantati sa descopere aici produse noi, ce pentru o perioada se vor gasi exclusiv la locatia din Park Lake, urmand sa fie ulterior introduse si in celelalte restaurante din capitala si din tara. E vorba de Steak a la Minute cu Prime Rib din Black Angus de Statele Unite ale Americii, patru meniuri Combo si trei noi burgeri. Acestia din urma au in comun doar calitatea ingredientelor, retetele fiind cat se poate de diferite: Halloumi - suculent, mediteranean, cuminte; Chipotle - cu Tabasco pentru iubitorii de senzatii tari; si Somon - cu peste si legume.


Lantul romanesc de fast-food Oro Toro a pornit in 2014 cu o locatie in capitala, extinzandu-se pana in prezent cu inca 6 restaurante in mall-urile bucurestene. Pana la sfarsitul anului, mirosul de burgeri deliciosi va cuprinde doua noi arii ale orasului.

La nivel national, primul oras in care Oro Toro a dus conceptul in afara “casei” a fost in luna iunie la Coresi Shopping Resort din Brasov, urmand doua orase din puncte geografice opuse ale Romaniei, la Constanta si la Timisoara, pana in decembrie 2016.


Oro Toro a inceput cu 16 angajati in luna noiembrie 2014, acum numara 120 angajati urmand sa recruteze in urmatoarele luni 30 oameni pe pozitiile de bucatari, ajutori de bucatari, vanzatori comerciali. “Suntem inca o companie la inceput dar in permnaneta extindere. De aceea ne dorim sa pornim cu oameni care vor ramane alaturi de noi pe termen lung, care vor invata si vor creste in cadrul companiei noastre”, spune Giorgos Malideros, fondator Oro Toro. De ce sa lucrezi cu Oro Toro? Tot el raspunde: “Suntem in permanenta cautare de oameni buni, care sa se alature si sa completeze o echipa fantastica. De aceea, valorificam mai mult decat experienta, anumite calitati umane: o energie buna, entuziasm, curiozitate, politete, motivatie. Iar acesti oameni si avanseaza cel mai repede; mai ales cand simt o oarecare mandrie in a lucra intr-un fast-food 100% romanesc, cu preparate delicioase, care promoveaza carnea de calitate si ingredientele proaspete in retete de burgeri”.


Daca doriti sa va alaturati echipei, asteptam un semn la: office@orotoro.ro si la numarul de telefon: 0744 633 724