De parca mancarea japoneza in sine nu este deja spectaculoasa, Benihana pluseaza experienta culinara cu un show exotic.
Benihana, parte din lantul american de restaurante cu specific japonez si Teppanyaki, gazduieste pentru prima oara doi Chef-i de renume international. Kevin si Barry sunt vedetele festivalului culinar din perioada 1-4 septembrie de la Bucuresti, in cadrul turneului mondial in locatiile Benihana din peste 20 de restaurante din 14 tari.
Muzica tare, lumini si mult umor insotesc o jonglerie spectaculoasa cu instrumente de gatit specifice bucatariei Teppanyaki, aruncate in aer, prinse, rasucite, ascunse in palaria de Chef.
Experienta incanta toate simturile atunci cand ingredientele ajung pe plita, la cativa centimetri de propria farfurie si mirosul invaluie incaperea. Chef-ii se ascund dupa flacara plitei numai pentru ca apoi sa reapara si sa serveasca clientii absorbiti de tot ceea ce acesti maestri au regizat pentru “entertainment”.
In plus fata de meniul a la carte, Benihana a pregatit in cadrul Teppanyaki Festival doua meniuri speciale: "Land and Sea" cu supa de ceapa, creveti aperitiv si legume teppanyaki, un mix de piept de pui, rata, somon si creveti tiger, salata Benihana cu sos de ghimbir, orez Teppanyaki si un desert surpriza; si "Royal Surf and Turf", ce contine supa de ceapa, creveti aperitic si legume Teppanyaki, coada de homar, scoici St. Jazques si muschi de vita, salata Benihana cu sos proaspat de ghimbir, orez Teppanyaki si desert surpriza.
Restaurantul Benihana si cei doi invitati, Chef Kevin si Chef Barry asteapta oaspetii in perioada 1-4 septembrie la etajul 1, Hotel Sheraton.
Sursa foto: Rusenski Art