top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Premiile Food&Bar, la IX-a editie. Incep nominalizarile!

Pentru al noulea an consecutiv, Food & Bar organizeaza Gala Premiilor Food & Bar, eveniment in cadrul caruia sunt recunoscute si premiate cele mai bune afaceri din industria Horeca.

Editia din acest an a Premiilor Food & Bar cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR). Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras, cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in Horeca.


Cum se fac nominalizarile

Puteti face nominalizari pentru una sau mai multe categorii. Pentru validarea unei nominalizari, aceasta trebuie sa contina: nume locatie/companie nominalizata, adresa, persoana de contact, telefon, e-mail, scurta descriere, motivarea nominalizarii, categoria in care se face nominalizarea, precum si datele de contact ale celui care nominalizeaza. De asemenea, pentru eventuale clarificari, va rugam sa ne furnizati si datele dvs. de contact.

Numarul de nominalizari acumulate de nominalizati nu are nici o importanta asupra votului final.

Nominalizarile pot fi facute online AICI pana pe data de 8 octombrie 2016. Dupa validarea nominalizarilor, se alcatuiesc listele finale de vot care vor fi trimise catre membrii panelului de vot.


Pentru desemnarea castigatorilor prin votul final, Food & Bar alcatuieste un panel format din sute de persoane, structurat in trei mari categorii: clienti, furnizori si profesionisti Horeca (proprietari, manageri, specialisti). Mixul de votanti si perspectiva lor diferita asupra pietei asigura obtinerea celor mai relevante rezultate in topurile finale. Mai multe detalii despre tehnica de vot puteti gasi AICI.


Premiile Food & Bar se afla in 2016 la cea de a nouaa editie consecutiva. De la prima editie organizata in 2008, evenimentul si-a castigat o notorietate solida, reusind sa reuneasca in fiecare toamna pe cei mai importanti oameni din industria Horeca.


Ceremonia de decernare a Premiilor Food & Bar va avea loc pe data de 23 noiembrie 2016, la Fratelli Studios.