top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Le Consul - un nou spatiu-concept

Aleea Alexandru este poate una din cele mai frumoase străzi din București prin combinația aceea imbatabilă de localizare în proximitatea parcului Herăstrău și totodată a centrului zbuciumat al capitalei, case impunătoare vechi, lipsite de modestie, întreținute cu respect pentru istorie, liniște încărcată cu o formă urbană de sacralitate.

Această oază mută de palate și felinare ascunse între frunze de copaci a fost întreruptă pentru câteva ore aseară de tocuri înalte cu talpă roșie, parfumuri cu personalitate și râsete printre exclamații în limba lui Escoffier. Și a lui Caragiale, desigur.


Ocazia: deschiderea “Le Consul”, un nou brand în peisajul bucureștean, ce îmbină Haute Cuisine, Haute Pâtisserie, într-un spațiu restaurant-terasă-boutique.

Palatul, administrat de managerul Adrian Oprea Hagiu, găzduiește restaurantul condus de Chef Mihai Irimia; acesta din urmă propune un meniu ce mixează savorile marine - continentale într-o călatorie inițiatică prin arta culinară tradițională, reinterpretată.

În completarea restaurantului este Boutique-ul ce oferă celor grăbiți posibilitatea de a testa patiseria fină, precum și produse aparținând restaurantului, foie gras, dulcețuri, cutii cu flori și șampanie, puse la dispoziție pentru un shopping expres și nu în ultimul rând, terasa, disponibilă pentru un mic popas de relaxare.

Primul etaj al palatului încheie acest tablou de “luxury lifestyle” contemporan, prin situarea salonului hairstylistului Laurent Tourette, campion mondial Haute Coiffure Française și Ambasador L’Oréal. Pentru mai multe detalii, în privința organizării de evenimente private, consultării meniului “Haute” sau pentru o mică doză de experiență “Le Consul”, vizitați: http://leconsul.ro/