top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Oro Toro a deschis la Timisoara cea de-a 9-a locatie

Oro Toro by OSHO a deschis ieri, 27 septembrie, la Timișoara în Iulius Mall Timisoara a 9-a locație din țară și a doua din afara Bucureștiului, la scurt timp după inaugurarea de la Brașov. În cel mai vestic punct al țării unde puteți mânca burgerii delicioși Oro Toro, s-au investit în jur de 100.000 de euro, într-un spațiu de 60m pătrați, cu locuri de servire integrate în zona de “food court” a complexului comercial, iar la buna funcționare a locației s-a creat de la zero o echipă de 12 angajați.

Oro Toro este un QSR românesc înființat în 2014, extindându-se rapid în mall-urile principale din capitală iar acum și în marile orașe din țară. Conceptul brand-ului îmbină burgerii și alte produse cu rețete delicioase din ingrediente proaspete, cu servirea rapidă.


Mențiunea “by Osho”, faimosul steakhouse bucureștean cu măcelărie proprie, este garanția calității și gustului superioare ale cărnii. Până la finele anului se vor mai deschide încă două locații în București, la începutul anului 2017 la Constanța, Oro Toro fiind în continuare disponibil pentru parteneriate în orașele cu peste 150.000 de locuitori.