Călin Ile (FIHR): Pierderile în...

01/06/2020

Corina Martin (FAPT): Solicitam...

17/03/2020

72 de evenimente de Street Food...

05/03/2020

ANBCT Romania a incheiat anul 20...

08/01/2020

Cele 7️ produse tradiționale din...

08/01/2020

Masterclass „Bella Italia” dedic...

04/12/2019

1/5
Please reload

Dragos Panait, proprietarul Red Angus, deschide un restaurant in Constanta

26/01/2016

 

Dragos Panait, proprietarul steakhouse-urilor Red Angus si The Beef Club, spune ca in martie va deschide un restaurant in Constanta, dupa trei ani in care a tatonat piata din orasul de la malul marii. Investitia se ridica la 500.000-600.000 euro.

 

"Ne dorim ca in martie sa deschidem un restaurant in Constanta, dar nu avem un termen fix alocat. Nu dorim sa grabim lucrurile acolo pentru ca este o cladire de la 1903. Constanta este o piata noua, in care noi nu am avut pana acum alte locatii, insa de trei ani de zile tot studiem piata de acolo", a spus antreprenorul la emisiunea WALL STREET 360.

 

Panait a mentionat ca a ales Constanta pentru ca are o cladire in acest oras, unde investitia se va ridica la 500.000-600.000 euro. Astfel, deschiderea restaurantului de la malul marii ar urma sa aiba loc la un an dupa ce Dragos Panait a inaugurat localul The Beef Club din Bucuresti.

Dragos Panait este printre primii antreprenori care au introdus conceptul de steakhouse in Romania, cand a deschis in 2010 restaurantul Red Angus in Centrul Vechi din Bucuresti. Anul trecut, antreprenorul a inagurat un nou restaurant, The Beef Club, langa Televiziunea Romana.

 

Restaurantele sale, Red Angus si The Beef Club sunt coordonate prin firma Operative Steakhouse Group, care in 2014 a inregistrat o cifra de afaceri de 2,87 mil. lei si o pierdere de 1,9 mil. lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante. Pentru 2015, Dragos Panait estimeaza o crestere a afacerilor de 24%-25%.

 

sursa

 

 

Please reload

Parteneri