top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Cazare gratuită în hoteluri din București pentru persoanele blocate în Capitală din cauza zăpezii

Persoanele din diverse localități din țară, blocate în București din cauza zăpezii și a drumurilor închise sau curselor de avion anulate, pot fi cazate gratuit în anumite hoteluri din Capitală, în acest weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pentru a beneficia de această ofertă, persoanele care au nevoie de cazare vor trebui să prezinte la recepția hotelului buletinul și biletul de tren sau autocar pe o rută care este, la momentul cazării, închisă. De asemenea, pot veni cu biletul de avion pentru o cursă care a fost anulată. Pentru a putea fi luat în calcul, biletul trebuie să fi fost cumpărat anterior publicării acestui anunț.


"Cu toții trebuie să fim prezenți în aceste momente dificile și să întindem o mână persoanelor care au nevoie de un mic ajutor. Nu trebuie să așteptăm doar ajutorul statului, pentru că, până la urmă, statul suntem noi toți. Mediul privat trebuie să aibă un cuvânt de spus și să aibă o prezență constantă în astfel de momente, fără să intre în disputa de acuzări și reacuzări, pentru că nimeni nu poate înfrunta furia naturii. Prin urmare, Federația Patronatelor din Turismul Românesc pune la dispoziție un număr de camere pentru cei care sunt blocați în București și nu dispun de resurse materiale suficiente pentru cazare și diurnă", a declarat pentru Profit.ro Mohammad Murad, președintele FPTR.


Cei interesați pot suna la Dispeceratul de Urgență al FPTR, la numărul 0749.069.780, pentru a afla inclusiv hotelurile la care se pot caza.


sursa

Etichete: