top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

TOPHOTEL CONFERENCE 25-26 mai 2017

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, va avea loc pe data de 25-26 mai 2017 la Hotel JW Marriott. Evenimentul reuneste specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca vor identifica provocarile si oportunitatile de business si analiza cele mai importante schimbari din domeniu.

STRUCTURA EVENIMENTULUI TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference se desfasoara pe o perioada de 2 zile, in cadrul primei zile desfasurandu-se TopHotel Conference si TopHotel Awards. A doua zi a evenimentului este dedicata sesiunilor de seminarii sustinute de specialisti din industria hoteliera si a ospitalitatii.

TOPHOTEL CONFERENCE (25 MAI) Conferinta va oferi participantilor o imagine la zi asupra integrarii tacticilor de investitii si convertirea acestora in indici de profitabillitate prin intermediul subiectele analizate si a panelul de vorbitori invitati, specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii.

TOPHOTEL AWARDS (25 MAI) Avand loc dupa finalizarea conferintei, cea de-a sasea editie TopHotel Awards reprezinta un eveniment in care vor fi premiate performantelor atinse in aceasta industrie prin eforturi, inovatie si angajament de lunga durata.

SEMINAR (26 MAI) A doua zi a evenimentului este dedicata unui seminar practic oferit de Philip Alford, Senior Academic in Digital Marketing. Tema prezentarii este Dezvoltarea relatiilor cu clientii intr-o lume digitala.

DE CE SA PARTICIPI Ii intalnesti pe cei mai buni practicieni si experti din industria turismului si hoteliera Identifici cele mai potrivite strategii de marketing care pot interveni decisiv asupra cresterii notorietatii unui brand hotelier

Aprofundezi cele mai bune practici utilizate de hotelurile de top prezentate pe piata din Romania Afli cum poti integra cele mai bune strategii de management al veniturilor pentru maximizarea performantei si cresterii profitabilitatii in urma investitei

CINE PARTICIPA Evenimentul se adreseaza liderilor, influentatorilor si profesionistilor din principalele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii:

  • Manageri si executivi din industria hoteliera si de turism

  • Oficiali ai Guvernului si reprezentantii institutiilor de resort

  • Reprezentanti ai agentiilor de turism si tur operatori

  • Investitori

  • Institutii financiare