top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

„REVINO - Descopera vinurile din Romania” editia a II a, 6-8 Mai 2017

În perioada 6-8 mai 2017, CrameRomania.ro și ReVino.ro vă invită să participați la a doua ediție a târgului de vinuri „REVINO - Descoperă vinurile din România” în același cadru elegant și primitor la Novotel - Sala Paris și Le Foyer, Calea Victoriei, 37B, București.

Evenimentul este dedicat celor care apreciază vinurile de calitate și caută excelență în produsele și serviciile oferite de crame.  În acest an, 32 de expozanți (crame din România și nu numai) vor prezenta și vor oferi spre degustare iubitorilor de vinuri și persoanelor care doresc să-l descopere mai mult de 200 de vinuri premium.

Fiecare expozant va prezenta un numar de maxim șapte vinuri exclusiv Horeca și va beneficia de aceleași condiții de prezentare.

Sâmbătă și duminică, 6, respectiv 7 mai, iubitorii de vinuri, gastronomie și turism vor avea posibilitatea interactioneze cu reprezentanții cramelor, să deguste vinuri și să descopere zonele viticole ale țării noastre, dar și să-și plănuiască vizite la crame. Ziua de luni, 8 mai, este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa și turism. Atmosfera va fi diferită față de priemele 2 zile, programul fiind dedicat specialiștilor din industrie care pot discuta la nivel avansat despre vinuri, afaceri și colaborări. Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri interactive cu diferite teme. Invitata specială este Ana Săpungiu – Master of Wine. Program:

  • Sâmbătă, 6 mai: 12.00 – 21.00

  • Duminică, 7 mai: 12.00 – 20.00

  • 50 lei – 1 zi – bilete cumpărate online

  • 60 lei – 1 zi – bilete cumpărate la intrare

  • 90 lei – 2 zile – bilete cumpărate online

  • 100 lei - 2 zile - bilete cumpărate la intrare

Luni, 8 mai: 11.00 – 17.00, zi HORECA & TURISM (intrare doar pe bază de invitație)

  • Contact: Alina Iancu / +40 743 862 874 / salut@revino.ro

  • Pentru detalii în timp real, accesați http://www.winefair.revino.ro/index.html